07 heinäkuuta, 2008

24- megaista yhteyttä odotellessa

Tänään tuli kirje Soneralta jossa lukee "laajakaistasi toimitus etenee".

kirjeen lopussa sanotaan taas näin: "Voit aloittaa liittymän asennuksen saatuasi erillisen toimitusvahvistuksen" =)

Minkä takia ne tämänlaisia välivaihe viestejä lähettelevät?, niin ja tässä lappusessa on myös käyttäjätunnustiedot Soneran Omat sivut palveluun joka vastaa esimerkiksi Saunalahden oma.saunalahti.fi sivustoa, tosin Soneran versio on vähintäänkin vitsi verrattuna Saunalahden hillityn asialliseen ulkoasuun josta jopa löytää kaiken ja pystyy hallita liittymiensä palveluita ja toimintoja, Soneralla taas sivusto on täynnä mainoksia (ajankohtaista) ja koko kyhäelmä on liikuteltavien elementtien ja turhien grafiikoiden täyttämä. (EI NÄIN).Otin tosiaan Soneran ihan siksi että se oli nyt ainut josta liittymän halvalla tänne sain ja kyllä se liittymän halpa hintakin tässä vaiheessa oli se joka puoleensa veti.

Saunalahdelta kun en liittymää tänne toistaiseksi saa, ehkä sitten puolentoista vuoden päästä kun Sonera päättyy saan vaihdettua tänne Saunalahdelta linjan.

Ovat Soneralta yhteyden tänne luvanneet 10.7.2008 eli Torstaiksi, minulla on tuolloin myös laboratorio jossa otetaan verikokeita :E. Onneksi myöhemmäksi on sitten luvattu parempi päivä =)

Ei kommentteja: