05 lokakuuta, 2008

Hiljaista ollut

En ole kirjoittanut tänne hetkeen, johtuen väsymyksestä, minulla on ollut nyt viikon verran hieman erikoinen unirytmi, menen nukkumaan siinä aamu kuuden aikaan ja herään siinä viideltä iltapäivällä :)

Nyt kuitenkin tuolle täytyy tulla loppu sillä huomenna 06.10. alkaa jälleen koulutus yritysmaailmasta, eli pitäisi saada uutta tietoa yrityksen perustamisesta ja yrityksen ylläpidosta, koulutus kestää noin kuukauden.

Viime viikon viikonloppuna kävin Äidin ja Maaritin kanssa Helsingin rajalla, kävimme jollakin kirpparilla sekä Ikeassa, ostin Ikeasta tuollaisen parin kympin hyllyn ja suihkuverholle tangon :), ostin sieltä juu vielä myös patakintaat, siniset väriltään =).

Ei sieltä hirveästi löytynyt sitten kuitenkaan ostettavaa vaikka paljon siellä tavaraa olikin, tarkoitus oli ostaa hieman enemmän mutta sieltä ei löytynyt tarpeeksi edullista ruokailuryhmää, Jyskin oliko nyt 78€ lasinen ruokailuryhmä olisi edelleen se kiinnostavin, jos tuo on loppukuusta vielä Jyskissä tarjoushinnalla saatavilla niin käyn sen silloin hakemassa.

Olohuoneen hyllyn sain myös lopulta haettua Jokioisilta ja olohuone alkaakin nyt näyttämään olohuoneelta :) uudet Sohvakalusteet sain myös aikaisemmin ja siirsin vanhan sohvan makuuhuoneeseen jossa tuo uusi hyllykin on, tietokone olisi pöytineen tarkoitus siirtää makuuhuoneeseen myös, olen sen siirtämässä heti kun ruokapöytä ja tuolit on hankittu, muuten tästä ruokailutilasta tulee varsin ikävän näköinen kun se tyhjänä joutuisi olemaan.

Tuohon yhteen kulmaan olohuoneessa täytysi seinähyllyjä pari saada, myös ruokailutilan kulmaan jossa on nyt tietokonepöytä pitäisi saada joku pienempi kulmahylly johon jotain viherkasveja laittaisi.. katsotaan nyt sitten loppukuusta miltä tämä tulee näyttämään =).

Olen myös saanut Saunalahdelta Saunavisionin ja teen siitä arvostelun joka julkaistaan pian, Google Chrome selaimen arvostelua ei julkaista sitten kuitenkaan ihan vielä vaikka sitä lupailinkin viimeisimmän arvostelun lopussa, odotetaan kun selain pääsee hieman pidemmälle kehitystyössä ja palataan sitten astialle uudelleen sen osalta.

Ei kommentteja: