27 lokakuuta, 2008

Opiskelu hieman kärsinyt viikolla mutta mukava viikonloppu.

Harmittaa kun täytyy myöntää että yrityskoulutus on minulta jäänyt hieman toisaalle sillä varsinkin viime viikolla ja muutenkin on ollut niin paljon erilaisia pakollisia menoja joihin on pitänyt mennä ja tästä syystä on opiskelupäiviä jäänyt välistä muutama ja minun on pitänyt lähteä useasti myös kesken päivän asioita hoitamaan, lähinnä lääkärikäyntejä olleet joiden aika on ollut varattuna jo huomattavasti aikaisemmin kuin koulun alkamisajankohtana, joten en ole raaskinut niitä myöskään siirtää.

Tänään tosin kävi niin ikävästi että tulin illalla nukahtaneeksi tuolla olohuoneessa ja puhelinherätys meni tästä syystä ohi, puhelin kun sattui olemaan latauksessa työhuoneessa, huomasin heränneeni joskus kello 14 aikaan :).

Viikonloppu oli kylläkin ihan kiva, perjantaina kävin tilaamassa uuden ruokailusetin Jyskistä, se ei ole se lasipöydällä varustettu jota aikaisemmin mietin hankkivani, vaan lujaa tekoa oleva puupöytä.

Jyskin sivuilla ei ole kuvaa toistaiseksi valitsemastani setistä joten otan kuvan siitä kun se saapuu, valitsin puupöydän juurikin sen vankalta vaikuttavan rakenteen vuoksi joka on myös tyylikäs ja sopii väriltään erinomaisesti tuohon ruokailutilaan.
Perjantaina myös Äitini tuli Forssaan ja oli luonani aina maanantaihin saakka, mikä oli myös mukavaa.

Kävimme tilaamassa äidille lopultakin internet-yhteyden kotiin tuosta Rehtipisteestä.
Valitsimme 1M/512k yhteysnopeuden ja 12 kuukauden määräaikaisensopimuksen sillä sen ansiosta äiti pystyy käyttämään yhteyttä jopa 4kk ennen kuin ensimmäinen lasku tulee (ensiksi 2kk ilmaiseksi ja siitä menee vielä 2kk ensimmäiseen laskuun). Yhteyssopimuksen lisäksi hän sai mukaansa ADSL2+ modeemin veloituksetta, langattoman yhteyden tuella (g).

Mainitsemisen arvoinen juttu on mielestäni myös se että yhteys luvattiin toimittaa noin kahden viikon toimitusajalla, joka on mielestäni myös hyvä valinta kritiiri operaattoreiden kilpailuttamisessa.

Käin äitini kanssa tutustumassa myös Forssan juomakulttuuriin, tarkemmin kävimme jopa viidessä eri juottolassa joissa kaikissa oli kyllä täysin oma tunnelmansa ja laatunsa. (alempana lisää!)
Paikat joissa kävimme olivat (+pieni arviointi):
Sweet House (varsin laaduton mutta perusjuottolaksi käypä)
Kulta Jyvä (Laadukkaan näköinen, tarjontaa juomasta ruokaan, känni-ääliöitä tosin liikaa)
Rock's Cafe (Laadukkaan näköinen, hyvä palvelu, tupakoida saa sisällä juoman kera, miinuksena nuorisolle suunnattu)
Blue Pool (Hyvä palvelu, kiireetön tunnelma, mukavat istuinpaikat, biljardisali taaempana mutta lähellä)
Wiksbergin Krouvi (Likainen, törkyisä, kallis, oksettava, hyvä karaoke, työntekijät töykeitä (paitsi kapakoitsija itse)).

Ei kommentteja: