6. marraskuuta 2009

Miksi osa puolustaa mikromaksua?

Tässä kiteytin mikä näillä maksullisuuden puolustajilla on takana, jos keksitte oikeasti vaihtoehdon miksi puolustavat sitä niin kertokaa ihmeessä.

Tämä on siis Taloussanomien jutun Murdochin verkkorahastus viivästyy -kommentti osuudesta. jossa kirjoittajana olin minä.

"Siis joo olet siis valmis maksamaan koska olet niin rikas ja statusta pitää päästä pönkittämään, ei näillä tämänlaisilla kommentoijilla ole mitään muuta viestiä kun puolustavat täysin naurettavaa mikromaksua.

Tiedätkö yhtään miten vaarallista on sanoa että hyväksyy maksullisuuden.

Miksi ihminen muuten kuin statusmielessä haluaa mitään ilmaista muuttaa maksulliseksi jos tätä keskustelua ei olisi tullut niin ette olisi ikinä koskaan missään kyselleet ylläpidoilta "voinko mä maksaa tästä teidän niin mahtavasta ja arvokkaasta sisällöstä" Ette ikuna missään!

Murhaajadoku taas haluaa tehdä jotain mistä hänet tullaan muistamaan kun kohta hänet joka tapauksessa luonnollinen kuolo korjaa pois."


Sen voin sanoa että jos mikromaksut tulevat niin blogiyhteisöt tulevat siitä hyötymään suunnattomasti. Meille ne mainosrahat kyllä kelpaavat!