21 tammikuuta, 2010

Tuli uusi jääkaappi ja hella :)

Tänään oli sikäli erikoinen päivä että asuntooni tuli uusi jääkaappi (Electrolux ERT14002W8) sekä uusi liesi (Gorenje  E9238W-NO)
 E9238W-NO
Tuo onkin ensimmäinen kiertoilmauuni johon pääsen tutustumaan, kiertoilmauuni mahdollistaa monia asioita ja helpottaa ruuan laittoa, esm ominaisuutta käyttämällä voi helposti pistää pari eri ateriaosaa samanaikaisesti kypsymään huoletta että jokin jäisi kypsymättä.
Onhan se hieman äänekkäämpi vaihtoehto mutta eipä sitä periaatteessa tarvitse kauaa kuunnella, se on myös kätevä siitä että sillä saa uunin pidettyä kauemmin lämpimänä ilman että sähköä kuluu.
Electrolux ERT14002W8
Jääkaappi on tuossa kanssa nyt kerinnyt jo jonkin aikaa pulputtaa ja sitä se tekee varmasti vielä hetken aikaa ennen kuin neste tasoittuu :)
Mitäs muuta, niin sellainen ihmetys tässä oli kun asentaja kävi tuon uunin laittamassa että Suomessa laki määrää että uunin on pakko olla kiinteästi kytketty, hieman ihmeissäni olin kun asentaja pisti ja naksautti poikki hyvin yksinkertaisen pistokkeen johdosta irti jotta pääsee käsiksi johtoihin jotka sitten yhdistää seinään kiinteästi.
21012010(001)
Asentajakaan ei voi ymmärtää miksi tämä kiinteäasennus on pakollinen.
Minäkin olisin voinut tuon uunin asentaa itse jos Suomessa saisi tuo kytkentä olla pistorasiatyylinen, kuten muualla saa, ainakin Ruotsissa minkä asentaja tiesi kertoa.
Video ja pieni esittely uusista koneista löytyy Videopäiväkirjastani.

PÄIVITYS: 22.01.2010 klo 15:00 SYY: Lieden oikea mallinimi ja linkin korjaus, eli malli on Gorenje E9238W-NO ja energialuokka on A, aikaisemmin oli merkitty liedeksi huonompi malli, Gorenjen kotisivuilta ei tietoa liesimerkistä Suomeksi vielä ole joten laitoin linkiksi Gigantin tuotesivun.

Ei kommentteja: