20 kesäkuuta, 2010

Hiljaista ollut

On ollut taas pitkä hiljainen aika Nettipäiväkirjan historiassa mutta sille löytyy selitys.

Tässä on tehty jos jonkinlaista projektia joka on aikaa vienyt, pidin myös henkilökohtaisen kahden viikon kesäloman joka loppuu huomenna, tällöin alan työskentelemään entistä enemmän lempiprojektini, IT Paukun merkeissä. Se on tarkoitus julkaista kokonaan uudella alustalla, varmaankin Drupalilla tai Wordpressillä, näistä kummatkin tarjoavat monipuolisia työkaluja ja liitännäisiä, joten paljonkaan ei tarvitsisi aikaa tuhlata niiden tekemiseen.

Pari viikkoa sitten loin jo ensimmäisen laajemman “demo”sivuston Drupalilla joten siitä olisi jo kokemusta jonkin verran, Wordpressiin pitää tutustua ensiviikosta lähtien ja kun lopulta olen tehnyt päätökseni uudesta alustasta tulee tarve uudelle domainille sekä palvelimelle jossa Drupal tai Wordpress, mysql, php5, Apache, striimauspalvelin ja paljon levytilaa kaikki yhdessä paketissa edulliseen kiinteään vuosihintaan (max 100€).

Aloitin myös Android ohjelmointiprojektin, tarkoitus on luoda IT Paukulle ja miksei myös myöhemmin Nettipäiväkirjalle oma Android sovellus, tämä projekti kuitenkin jäi hiukan enempi taka alalle mutta palataan siihen myöhemmin…

Mitäs tässä olen muuta tehnyt, olen käynyt Helsingissä viime viikolla, tuolloin tapasin mm isäni ja hänen vaimonsa Lathan, käytiin syömässä ja liikuskeltiin Kampin alueella parisen tuntia, ihan kiva oli nähdä pitkästä aikaa!.

Oikeastaan sitä on tapahtunut viime kirjoituksien jälkeen aika paljon, kaikkea en pysty muistamaan mutta elossa ollaan silti, Facebookista kannattaa käydä myös seuraamassa tekemisiäni jos moinen kiinnostaa :)

Ei kommentteja: