18 lokakuuta, 2010

Kamalaa selkäsärkyä taas…

Tässä on nyt toinen päivä menossa jo kovassa selkäsäryssä, siinä samassa josta olen aikaisemminkin tänne avautunut, eli vasemman yläselän kettuilusta.

Tänään uskaltauduin ottaa sitten lääkettä ja löysin myös lihaskipuvoidetta jota olen nyt levitellyt tuohon kipeään kohtaan, aamupäivällä kärsin myös korkeasta kuumeesta ja todella sekavasta olotilasta.

Äiti olisi soittanut kyydin iltalääkärillekin tänään mutta kieltäydyin tarjouksesta kun lähteminen ulos tässä tilassa ei tosiaankaan miellytä, kun ei pysty edes sukkaa jalkaan laittamaan…

Kuten tiedätte, on mulla ollut näitä kipuja ennenkin ja ne ovat kestäneet päivästä viikkoon, tämä taitaa olla kuitenkin jo huomenna ohi eli tästä tuskin kipuennätystä on tulossa.

Harmittaa kyllä nyt kun ei pysty päivittämään IT Paukkua laisinkaan ja  varsinkin nyt kun se on ollut jo viikon hiljaiselossa, paitsi että viikonloppuna se sai pari uutta juttua.

Kirjoittajia sinne pitäisi alkaa värväämään mutta nyt ei pysty mitään sellaista edes ajatella tarkemmin, palataan niihin asioihin sitten kun selkä on jättänyt rauhaan…

Ei kommentteja: