18 lokakuuta, 2011

Opiskelemassa...

Tulin jälleen opiskelemaan Forssan aikuiskoulutuskeskukseen, tai nykyisin Faktiaan. Täällä olisi tarkoitus saada ICT-asentajan paperit, mitä ne sitten ikinä ovatkaan?

Eilen kouluun tutustuminen alkoi ja pyörittiin pitkin koulua, lähinnä sähköalan puolella ja opastus oli myös sähköala painotteinen, johtuen siitä että ICT- ja sähköpuoli on yhdistetty, toinen opiskelija kysyi minulta eilen että kumpaan olen tullut, sähköalalle vai ICT-puolelle, en tosiaan tiennyt miksi sitä kysyi kunnes selvisi että sähkön opiskelijat ovat jostain syystä samassa ryhmässä, ainakin alkuun.

Olikin hyvin ärsyttävää eilen pyöriä jossakin sähköalan puolella ja kuunnella asioita joista minulle ei ole tulevan opiskeluni kannalta varmaankaan minkäänlaista hyötyä, ellei sitten kiinnosta tietää että sähköt saavat työhaalarit ja pukukaapit torstaina ja että sähköt tulevat "tähän", ICT-puolesta ei kerrottu mitään, ei ole hajuakaan mihin tässä mennään torstaina kun kai koulutus vasta alkaa, toivottavasti se selviää.

Enkä edes tiedä kuinka moni ICT-puolelle on tulossa, ihmetyttää mikseivät kouluttajat kysyneet ensimmäisenä päivänä mihin kukakin on hakenut ja selvittänyt ryhmiä jo heti alkujaan...

Tänään ja huomenna on työnhakukursseja, itse sanoin noiden vetäjälle että lähden ATK-luokkaan.. juttusi kun on niin moneen kertaan jo kuultu, tuli avaamaan oven ja tässä nyt näpyttelen.

Tarkoitus oli tehdä juttuja IT Paukkuun mutta tämä viikko ei toistaiseksi ole alkanut kovinkaan mielenkiintoisilla uutisilla mutta enköhän iltapäiväksi jonkun jutun saa sinnekin ruksattua.

Ei kommentteja: