01 helmikuuta, 2013

Nissan yllättää jälleen – nyt tehdään huonosta säästä huumoria

Nissan aikoo valloittaa talven #&?%! Weather –säätiedotuksilla. Kyseessä ei ole kuitenkaan aivan perinteinen säätiedotus sillä tavalliset ihmiset pääsevät tekemään omia säätiedotuksia Jarno ”Jarppi” Leppälän kanssa.

Duudsonit säätyttöinä#&?%! Weather –kampanjan ”keskus” on Facebookissa ja Nissanin omilla internet-sivuilla, joissa kuluttajat voivat raportoida oman paikkakuntansa säästä. Duudsonien Jarno ”Jarppi” toimii säämieh..tyttönä, jonka persoonallisesti lukemat säätiedotukset julkaistaan Nissanin Facebook-sivulla, josta niitä voi jakaa eteenpäin. Oman #&?%! Weather -säätiedotuksen voi tehdä siis kuka tahansa.

Crossover“Haluamme tarjota brändilupauksemme ”Innovation and Excitement for Everyone” mukaisesti kaikille jotain uutta ja jännittävää, ja #&?%! Weather -kampanjassa tämä toteutuu varmasti. Ihmiset valittavat usein huonosta säästä ja meidän tavoitteenamme on tehdä tällä kampanjalla huonosta säästä hauskaa ja samalla todistaa ylivoimaisuutemme crossover-autojen valmistajana”, sanoo Taina Erkkilä, Nissan Nordic Europen viestintäjohtaja.

#&?%! Weather –sivut ovat avautuneet jo Facebookissa: www.facebook.com/NissanSuomi. Omia säätiedotuksia voi lähettää Nissanin omalle säämiehelle Jarpille 4.-8.2. välisenä aikana.

Kaikki huipentuu Helsingissä Narinkkatorilla järjestettävään kaksipäiväiseen tapahtumaan 8.-9.2.2013.

Alla hieman esimakua siitä mitä hulluttelua on luvassa =)

Ei kommentteja: