23 joulukuuta, 2013

Hyvää joulua kaikille!

Hyvää joulua kaikille lukijoille, nauttikaa yhdessä olosta nyt vielä kun sitä kestää taas nämä pari päivää ;)

En vielä kuitenkaan toivota hyvää uutta vuotta jos tässä tulee jotain päivitettävää tässä välissä, se kun olisi vähän kuin että heippa siihen asti, joten sille tulee vielä oma toivotuksensa, toivottavasti…

 

Kiirettä pitänyt:

On se kumma kyllä että joulu aiheuttaa kiirettä joka ikinen vuosi, ei sitä vaan ihminen opi tekemään asioita rauhassa ja ajoissa, ehkä kuitenkin se kiire on osa joulua, ainakin nykyisin?

Me olemme tehneet ainakin joululahjaostoksia koko joulukuun mutta ehkä senkin olisi voinut tehdä hieman aikaisemmin, en sitten tiedä olisiko siinä säästänyt vai olisiko kustannukset nousseet, kassajonoistakaan ei varmaan olisi helpommalla selvinnyt ainakaan Forssassa, täällä on isoissa kaupoissa _aina_ naurettavan suuret kassajonot.

Jouluvalot ikkunoihin ja koristeet saatiin oikeastaan vasta eilen laitettua vaikka aikaa olisi ollut tehdä nekin jo aikaisemmin, tosin valojen kanssa ollaan aina viime hetkessä, ei niitä kuulu heti joulukuun alussa laittaa, toiset laittaa jo marraskuun lopussa joka on mielestäni täysin älytöntä…

Joululahja itselleni:

iPad Airin kotelo

Tulin ostaneeksi itselleni joululahjan, kun päivitin tuon iPadin tuoreimpaan Airiin, tuli se sen verta loppuvuodesta että sen joululahjaksi voinee laskea, oikeastaan muita hankintoja en sitten tehnytkään myöhemmin itselleni.

Tosin pelejä on tullut osteltua mieletön määrä verkkokauppojen alemyynneistä, esimerkiksi toissapäivänä tuli ostettua Counter-Strike paketti Steamin alennuksista vaikka en ikinä ole pelisarjasta perustanut, tosin hauskaa ajanvietettähän se on, päätöntä sellaista vain.

Toki olen nyt jouluna ostellut lähisuvulle lahjoja, meillä päin kun ei ole tapana ystäville ja sukulaisille niinkään lahjoja ostella :) Joulukorttejakin piti lähettää ja ne jopa ostettiin mutta lopulta mielenkiintoa tai aikaa niiden rustailuun ei ollutkaan, jos vaikka sitten ensi vuoden jouluksi? :D

Missä vietän jouluni:

Itse menen tällä kertaa Äidille viettämään joulun mutta käymme sitä ennen yhdessä seurakunnan jossakin tapahtumassa jossa tarjoillaan myös joulusapuskat :), vaikka siellä tarjoilu onkin on sitä myös Äidillä.

Joulupöytä täynnä herkkuja:

7,6kiloa menossa uuniin klo 12:03 =)

Kinkku meillä on 7,6 kiloinen ja paistettu tänään, vain pari tuntia sitten se otettiin pois uunista eikä se näyttänyt juurikaan pienentyneen joten possulihaa on taas pitkäksi aikaa ensi vuoden puolelle.

Tänään varmistin vielä lohen joka käytiin hakemassa Citymarketista, jumaliste se maksoi lähes kinkun verran noin 25€ mutta laadusta ei voi tinkiä, mitään umpipakattua kuivaa lohta ei joulupöytään meillä nosteta.

Meillä on myös tapana kinkun ja lohen lisäksi hankkia ns. tummaa lihaa eli naudanlihaa ja niin me hankittiin sitä myös tänä vuonna ja sekin on otettu uunista äskettäin.

Maarit teki meille lanttulaatikon mutta tänä vuonna porkkanalaatikossa täytyy luottaa Saarioisen e-mössöön, on sekin toki syötävää, muut perinteiset joulupöydän mössöt toki on tarjolla myös mutta tässä nyt listattuna nuo tärkeimmät, en kyllä tiedä miksi nyt niistä innostuin kirjoittamaan ylipäänsä =)

Ei kommentteja: