17 tammikuuta, 2015

Google Kamera sovelluksessa vakava bugi

Google Kamera kuvakeYllätyin eilen iltapäivällä kun tarkoitus oli ottaa torstaina kuvaamani videot ulos puhelimesta ja editoida ne Youtubeen, vain huomatakseni että videot ovat käyttökelvottomassa muodossa.

Olin tallentanut videot Googlen kamerasovelluksella joka on tarjolla Google Play sovelluskaupassa kaikille Android Kitkatin omaaville Android laitteille, kamera on toiminut ennen todella hyvin ja ollut myös huomattavasti kevyempi käyttää kuin Samsungin mukana tullut kamerasovellus.

Olin asettanut Google kameraan videoasetuksiin tallennustarkkuudeksi 720p joka on mielestäni tarpeeksi riittävä tavallisiin Youtube päivityksiin. Kameran tuorein versio on kuitenkin jollakin tavalla rikki videoiden tallennuksen kohdalla, se sotkee kaikki muut videot paitsi 1080p -tarkkuuden videot mutta laskee siitäkin fps:ää huomattavasti, vaikka puhelin (samsung galaxy s4) jaksaa kuvata FullHD-tarkkuutta ainakin 30fps nopeudella.

Esittelen bugia tarkemmin alla olevalla videolla:

Toivon nyt että joku muukin kertoisi omista kokemuksistaan Google Kamera sovelluksen kanssa, oletko kohdannut samankaltaisia ongelmia?

Ei kommentteja: