21 toukokuuta, 2019

#URBEX: Jokioisten Tšernobyl 👀


KUVATTU: 26.04.2018
-----------------------------
Asuinkunnallani täällä Jokioisilla on vanha teollisuusalue jolle on sattunut jossakin vaiheessa jotakin, ilmeisesti iso tulipalo?

Kävin viime vuoden keväällä tutkimassa aluetta ja tässä videokuvamateriaalia kyseisestä seikkailusta. Rakennukset ovat siis suurimmalti osin korjauskelvottomassa kunnossa, joten on katsottu että ne on parempi jättää vain pois käytöstä. Alueella on varsin jännä tunnelma, on sitten ilta tai kirkas päivä. Creepyn tunnelman vuoksi olen antanut alueelle muutamankin lempinimen, Half-Life 2 (rakennusten kunto muistuttaa pelin kaupunkeja ja rakennuksia) sekä tuttavallisemmin Jokioisten Tšernobyl, koska kolkko hylätty teollisuusalue :)

Huom. Ikävä kyllä jälleen kerran, ääniraita näillä videoilla on äärimmäisen huono koska mikki nappasi turhan herkästi tuulen mukaan joka sitten lopulta pilasi ääniraidan lähes täysin.

Olen kuitenkin yrittänyt pelastaa edes jotain tuosta ja hiljentää suurimmat "tuulipiikit", ääniraita rikkoo puheääntä, tämä oli pakko ottaa käyttöön Audacityssä vaihtoehdoksi koska tuulen hiljentäminen hiljensi myös puheääntä turhan paljon ja äänen boostaaminen aiheutti säröilyn, jopa pienimmillä asetuksilla.