13 elokuuta, 2019

Unboxataan synttärilahja 🙂


Sain syntymäpäivälahjaksi uuden kahvinkeittimen ja tämän tulen nyt tällä videolla unboxaamaan sekä tekemään keittimestä todella syvää luotaavan analyysiin ja testin :D

Kahvinkeitin on ranskalaisen Continental Edison kodinkone merkin valmistama. Merkin verkkosivujen mukaan ilmeisen laadukkaita tuotteita se valmistaa mutta tästä kyseisestä kahvinkeittimestä verkkosivuilla ei ollut mitään mainintaa :)

Kahvinkeittimessä on jopa digitaalinen kello, jonka aikaan asettaminen oli suhteellisen helppoa, se vain, että ohjekirjan ohjeistus ja minulle tulleen kahvinkeittimen välillä oli pienoinen kielimuuri, nimittäin kahvinkeittimessä ei ole ohjekirjan mainitsemia painikkeita mutta insinöörimäisen ajattelutavan omaavana, ymmärsin mitä painiketta mikäkin tarkoittaa.

Koska keittimessä on kello, on siinä toki myös ajastin, tätä en kuitenkaan videolla kokeillut koska kahvihammasta alkoi sen verta jo kutittamaan, myöhemmin testasin kuitenkin ajastimen ja se toimi, varsin yksinkertaisesti.

Näin ajastin toimii: Paina ’PROG’ -painiketta, siten että näyttöön tulee merkki ’timer’, aseta ajastimeen kellonaika koska haluat keittimen käynnistyvän ja paina tämän jälkeen virtapainiketta yhden kerran, siten että painikkeen valo muuttuu vihreäksi.

Kahvinkeitin suljetaan painamalla virtapainiketta kaksi kertaa tai odottamalla sen automaattista sulkuajastinta, jonka EU vaatii.

Nauti videosta!