01 elokuuta, 2005

Assembly'05 ohi


Assembly on nyt sitten tältä vuodelta ohi, alkoi tuntumaan näin kotoa seuranneena että party jäi vähän kesken, paljon compoja on kadonnut, toki ne katosivat jo aikaisempina vuosina siitä mitä mitä kaikkea ennen oli, sitten taas oli näitä ei tietokoneeseen liittyviä compoja enemmänkin(jalkapallo, tanssimatto, kotelomodaus, nopein pc ynm..).
Mutta olisin kyllä antanut yhden päivän Assemblyä vielä jatkua, juuri kun kaikki alkoivat striiminkin puolelta toimia niin jo piti lopettaa.
Vaikka Abyss sanoikin viimeisessä palkintoseremoniassa että hyvä että partyt eivät enää jatku koska väsymys on niin kova, niin hänellä itsellään kuin varmasti muillakin paikanpäällä olevilla.
Huomasin tuossa kun hain demo compon tuotokset omalle koneelleni ja katsoin ne, että tuli aika turhuuksia joistakin tuotoksista sanottua kun ne AssemblyTV;stä katsoin mutta kun käynnistin ja katsoin ne tosiaan omalta näytöltä niin alkoi pikkasen nolottamaan sanomiset.. kaikki tuotokset ovat todella mahtavia ja suosittelen niiden katsomista. Demot on saatavilla täältä sekä myöhemmin täältä.

Ei kommentteja: