21 syyskuuta, 2005

blogatun blogi - Miksi TypePad

Minulta on kysytty miksi olen vaihtanut MSN Spacen maksulliseen TypePad blogiin, vielä kun tarjolla olisi Googlen Blogger.com.

No, ajattelin vastata tänne jotta kysymykset valinnastani loppuvat nopeasti.

Ensinnäkin sain mukavan kokeilutarjouksen TypePadilta sekä blogilista.fi palvelusta, taisi olla noin 80päivää ilmaiseksi Typepadin palvelu, hinta palveluiden sisällön kohdalla on mielestäni kohdillaan vaikka toki tätä ilmaiseksi jatkossakin käyttäisin.

Kuten jo aikasemmin sanoin, MSN Spaces on liian yksinkertainen joka taas ei minulle sovi, minä kun haluan viilata blogia hieman enemmänkin, toisekseen sen vaatima Internet Explorer selain, ei ole itselläni kovinkaan suositussa käytössä, TypePadia päivitän Mozilla FireFox selaimella, niin Windowsista kuin Linuxistakin.

TypePadin valmiit blogirungot ovat mielestäni myös paljon selkeämpiä verrattuna selvästi nuorempiin ihmisiin suuntautunutta MSN Spaces palvelua.

Blogger.com olisi hyvä paikka mutta se kun ei tarjoa täydellistä Suomennosta oikeastaan mistään ja näin ollen blogi näyttäisi tyhmältä jos siellä olisi osa Englanniksi ja toinen osa taas Suomeksi, Blogger.com on myös hidas, vaikka itse blogin siirtäisikin omalle palvelimelle on sen hallintasivu joka tapauksessa sanoisinko laittoman hidas.

Ei kommentteja: