26 syyskuuta, 2005

GTA - San Andreas

Sain hankittua paljon kohua herättäneen pelin GTA - San Andreaksen(PC - Windows) , peli on saanut kohua sen väkivallan "ihannoinnista" ja yllyttämisestä, pelimaailmassa on myös seksikkäitä naisia ja muuta sellaista josta kukkatädit eivät pidä.

Peli on toki K-18 ja ehkä ihan hyväkin, tosin eihän ne kaukaiset sukulaiset paljon pelin kantta ja muita lisätietoja varmasti katsele kun ostavat pelin 8 vuotis syntymäpäivälahjaksi.

Mutta itse peliin, peli on mielestäni todella huono, grafiikka on rumaa ja vanhentunutta, jostain kumman syystä pelin pelattavuus on laskenut huomattavasti edellis- osiin verrattuna, toki tämän kai saa säädettyä asetuksista vastamaan edellisen version (Vice City) asetuksia mutta siinä pelissä ei asetuksissa tarvinnut edes käydä.

Täytyy kokeilla peliä vielä joypadilla mutta siitä on nyt näköjään patterit loppu joten en pääse ihan heti sitä testaamaan.

Pelin "keinoäly" on myös laskenut reilusti edellis- versioihin verrattuna, nykyisin kaupunkilaiset törmäilevät toisiinsa ja runnivat ruuhkasta mielipuolisesti... poliiseilla ei ole enää mitään hajua siitä ketä oikeastaan jahdataan, ne kun hakkaavat ihan kaikkia vaikka targettina pitäisi olla pelaaja. Myös kaduilla kävelevillä virtuaaliukkeleilla näyttää olevan entistä enemmän kaksois- sisaria.

Kaikesta tästä käy hyvin ilmi että pelin PC versioon ei olla panostettu itseasiassa yhtään. mitä nyt näytön resoluutiota voi säätää ja reunanpehmennyksiä ynm peruskauroja.. itse peli on vain köykäinen Playstation 2 käännös johon en suosittele laittamaan yhtään euroa... Jos omistaa jo Playstation 2 konsolin on parasta hankkia peli sille.

Ei kommentteja: