11 syyskuuta, 2005

MSN Spaces käytön lopetus - Blogi siirtynyt uuteen paikkaan

Olen lopulta tullut siihen tulokseen että tarvitsen paremmin hallittavan ja ominaisuuksiltaan tehokkaaman blogipalvelun käyttööni.

MSN Spaces ei kykene nykyisellään minulle tarjoamaan niitä haluttuja toimintoja jotka olen löytänyt Typepad palvelusta, Typepad on erikoistunut blogien ylläpitoon ja tarjoaa muun muassa kattavia toimintoja blogien sisältöjen muokkaamiseen ja ulkoasuun ynm.
MSN Spaces ei myöskään tue täydellisesti muita kuin Microsoft Internet Explorer selainta jota harvempi käyttää esimerkiksi Linux ympäristössä tai nykyisin myöskään edes itse Windowsissa.

Typepad on kyllä maksullinen palvelu mutta katson hinnan olevan tasoon nähden paikallaan.

Uusi blogini löytyy jo http://www.granstrom.tk osoitteesta joten te jotka olette jo käyttäneet kyseistä osoitetta olette päässeet jo muutaman päivän ajan Typepadin hostaamalle blogilleni.
RSS feed osoite on luonnollisesti vaihtanut osoitetta seuraavaan: http://jannen-nettipaivakirja.typepad.com/nettipivkirjani/index.rdf <- tuo kannattaa viimeistään nyt ottaa käyttöön jos haluaa pysyä blogini menossa mukana ensimäisenä, TypePad ei tue MSN Messengeriä kuten Spaces joten siihen ei tule enää tietoa koska sivuja päivittelen, RSS Feed lukuohjelmat kyllä sen sitten tekevät.

RSS lukuohjelmaksi suosittelen ehdottomasti FeedReader sovellusta, se on ensinäkin täysin ilmainen ja toiseksi siihen on saatavilla suomeksi käännetty käyttöliittymä.

Eipä tässä sitten tänne enempää kuin nyörä kiitos ja kumarrus MSN;lle hyvästä yrityksestä.

Ei kommentteja: