08 lokakuuta, 2005

Sähköpostiosoitteeni muuttuu - janne.granstrom@surfeu.fi <-> janne.granstrom@gmail.com

Olen vaihtanut oletus- sähköpostiosoitteeni janne.granstrom@surfeu.fi Googlen tarjoamaan monipuoliseen Gmail palveluun osoitteeseen janne.granstrom@gmail.com, joten suosittelen teitä päivittämään osoitetietoni omista osoitekirjoistanne.

En ole vanhaa osoitetta kokonaan lakkauttamassa mutta uskon niin käyvän mahdollisesti hyvinkin pian palveluntarjoajan toimesta, SurfEU palvelu aikoinaan vaihdettiin Tiscaliksi ja silloin jo ehdotettiin että SurfEU osoite olisi hyvä vaihtaa etu.sukunimi@tiscali.fi muotoon, nyt muutama kuukausi sitten Tiscali siirtyi DNA Finlandille ja @tiscali.fi osoitteet lakkasivat toimimasta, ne jotka eivät vaihtaneet SurfEU osoitettaan Tiscaliksi saivat siis paremmat mahdollisuudet säilyttää osoite, nyt kuitenkin epäilen että DNA Finland on lakkauttamassa mahdollisesti SurfEU päätteisen osoitteen ja ehdottaa käyttäjilleen osoitteen muuntamista @dnainternet.net päätteiseksi ja mahdollisesti palvelu on sitä kautta tulossa maksulliseksi.

Gmailissa on paljon ominaisuuksia jotka ovat ylivoimaisen käteviä verrattavissa perus pop3 sähköpostitileihin.. ensimmäisenä tietenkin tulee mieleen Gmailin haku toiminnot sekä suuri postilaatikon koko (tällä hetkellä noin 2gigatavua)... Lisätietoja Gmailista löytyy netistä ja suosittelenkin ottamaan palvelusta selvää.

Jos haluatte Gmail osoitteen niin sitä voi pyytää minulta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

janne vastaa mulle.T mirella remember sama mitä vastat vaikka ..painu suohon kunhan vastaat

Janne Granström kirjoitti...

heh :) en toki noin sano.

Kiva kuulla susta, mitäs sulle kuuluu? voisit ottaa paremmin yhteyttä muhun sähköpostilla.

janne.granstrom@gmail.com