8. lokakuuta 2005

Forssan sosiaalitoimisto

Kävin juuri äsken, kyselemässä toimentulotukihakemukseni käsittelystä, ilmeni että Forssan sosiaalitoimisto/huolto ei ole edes käsitellyt hakemustani, työntekjiä jolta asiaa tiedustelin naureskeli ja sanoi että heillä on ollut työntekijöitä sairaslomalla ja siksi kaikkia hakemuksia ei olla pystytty käsittelemään... kyseisestä henkilöstä tilanne kai vaikutti jotenkin erityisen hilpeältä kun kysyin mistä viikonlopuksi ruokaa saisin, vastaus oli kerrassaan kummallinen hän tokaisi että "sun on lainattava sitä jostain", ilmoitin että olen jo viimeiset 3 viikkoa elänyt periaatteessa pelkällä lainarahalla mutta eipä se häntä näyttänyt liiemmin kiinnostavan.

Lopuksi hän sanoi että eivät he edes enää tänään hakemuksia käsittele kun kello on yli "maksatusajan"/13:30... minulle on kyllä aikaisemmin ilmoitettu että maksuja hoidetaan iltamyöhään asti ja ne aloitetaan 14:00.

Hän myös uskalsi lupailla että hakemukseni käsitellään "joskus" ensiviikolla.

Että näin rattoisasti Forssan sosiaalitoimisto/huolto käsittelee asiakkaitaan, on kerrassaan hienoa että siellä osataan sentään nauraa tuen tarvitsijoille päin naamaa, edes joku näkee tässäkin tilanteessa huumoria.