14 joulukuuta, 2005

Painajainen - uni kertomus

13.12 - 14.12.2005 välisenä yönä.

Kaljumies oli "hurmannut" äitini sekä siskoni aivan kokonaan, siskoni oli myös laskenut tämän kaljunmiehen kotiinsa ja tutustuttanut omat lapsensa häneen.

Olimme ykskaks kaikki 5 ihmistä tämän kaljun kotona ja lapset olivat siellä kuin kotonaan mikä minua ihmetytti erittäin suuresti.

Kun minulle näytettiin (äitini näytti sen ja kysyi minulta "eikö olekin hyvä tyyppi?") jokin uusnatsitapainen "elämänohje" kirja(roikkui jääkaapinovessa paksulla valkoisella narulla, kirja oli itse kirjoitettu ja printattu, kannet oli tehty liimaamalla muutama a4 paperi yhteen, kannessa oli myös pieniä armeija tyylisiä arvomerkintöjä, nämä taisi olla lehtikuvista leikattuja, kannessa oli myös erilaista uusnatsimaista grafiikka joka oli piirretty lyijy sekä värikynillä) joka sisälsi kaikenlaisia "oikeita" tapoja elää ja ajatella, alkoi minulla hälytyskellot soimaan päässä, sanoin kaikille että käyn ulkona vähän kävelyllä ja eteisessä vinkkasin siskoni tyttärelle että "tuletko sinäkin kanssani kävelylle" yritin ilmeellä ilmoittaa hänelle että nyt mennään eikä meinata ja siskon tytär käyttäytyi mielestäni kuin olisi ymmärtänyt eleeni ja sanoi haluavansa mukaan.

Huokaisin helpotuksesta ja puimme nopeasti päällemme, juuri silloin tämä kaljumies alkoi pukemaan päällensä takkia ja kenkiä myös mutta ei suoranaisesti sanonut tulevansa meidän mukaan mutta pelkäsin sitä kokoajan.

Olimme jossakin rappukäytässä korkeimmassa kerrokksessa ja menimme hissiin joka toimi hieman oudolla tavalla, en muista tarkalleen miten mutta siinä oli unille olennaista psykedeelistä matkailua, ovien kiinni laittaminen hississä oli joka tapauksessa varsin vaivalloinen operaatio.

Hississä kaljumies alkoi juttelemaan niitä näitä kanssani ja siskon tytär oli vierelläni, hän katsoi kaljua ja minua vuorotellen silmiin ja oli hieman hermostunut, kalju näki varmasti minussakin (ei enää niin pienen) hermostuneisuuden ja varmaankin aavisti mitä olin aikomassa tehdä, näin hänen silmistään että hän oli tullut selvästi vartioimaan meitä ja siksi änkesi mukaan.

Tämän tapauksen jälkeen olimme jälleen kaikki viisi ja kalju ykskaks hänen tai ehkä hänen autossaan, minä istuin etupenkillä, kalju ajoi ja lapset, äitini sekä siskoni olivat takapenkillä.

Kalju ei näyttänyt välittävän yhtään liikennemääräyksistä ja säännöistä, hän muun muossa veti monen monta tietä suoraksi sekä rikkoi puisia väliaikaisia ajoesteitä (sellaisia joita työmailla on) tässäkin vilkuilin kokoajan siskoni tyttäreen ja häntä tämänlainen käytös ei näyttänyt häiritsevän yhtään, mutta siskon poikaa kyseiset ajotavat selvästi häiritsi mutta hän yritti esittää mahdollisimman tyyntä.

Olin jossakin vaiheessa vaihtanut siskoni kanssa paikkoja ja istuin nyt takapenkillä pojan vieressä, poika oli ottanut kädestäni kiinni ja puristi siihen jatkuvasti kovempaa...

Olimme lopulta saapuneet kaljun ystävän omakotitalon pihalle ja kaljumies mainosti jotain Fiat pikkuautoa joka oli heti hänen autonsa (jokin amerikkalainen farmari) vieressä mutta eräänlaisessa vajassa ja pressun alla, vain hieman etukylkeä autosta oli esillä. Kaljumies hyppäsi autosta ulos ja otti pressun pois ja kääntyi minuun päin ja alkoi esitelmöidä tätä Fiattiaan jostain syystä minulle. Vasta nyt saimme kaikki omat auton ovemme auki ja olimme pihalla.

Kaljunmiehen ystävä ei ollut kotosalla mutta sillä ei kai ollut niin väliä, kaljua kiinnosti erityisesti näyttää minulle tätä Fiat autoa. Melkein heti kaikki olivat menossa talon takapihalle jossa kai oli penkkejä ja sen sellaista (oli muuten kesä).

Sitten tulin itsekin hieman muita perässä takapihalle päin ja vinkkasin ja huusin siskon tyttärelle että "joko nyt mennään sinne kävelylle?", hän juoksi luokseni ja sanoi hieman tympeästi "Kyllä mä voin sinne kävelylle tulla mutta en mä mihinkään ole lähtemässä" järkytyin aivan mielettömästi tästä ja sydämmeni alkoi hyppiä aivan mielettömästi ja tunsin kuinka adrenaliini levittäytyi pitkin kehoani.

Huusin siskon tyttärelle jotain tästä kaljusta miehestä ja sanoin että on aivan järjetöntä jäädä hänen seuraansa...(en tarkkaan muista mitä sanoin mutta järkyttyneenä kuitenkin varmasti kaikkea melko sekavaa) minulle iski hirveä paniikki koska pelkäsin todellakin hänen puolestaan.

Huomasin kaljunmiehen repun olevan etupihalla, nappasin tämän koska muistin että hänen kännykkänsä on kyseisen repun kännykkätaskussa, lähdin juoksemaan tielle päin ja huusin siinä samalla että "soitan poliisit"(mietin mitä sanon poliiseille...) huusin sitten että "onhan minulla tämän ajonaikana ollut paljon kerääntynyttä dataa esimerkiksi kaljun ajotottumuksesta josta voin tehdä ilmoituksen".

Sitten melkein heti siskoni tuli etupihalle ja sanoi rauhallisesti kaljulle miehelle, "se meinaa soittaa poliisit sun perään". Nyt kaljumies lähti juoksemaan perääni, juuri sillä hetkellä hänen ystävänsä saapuu etupihalle ja kalju huutaa hänelle että "se soittaa poliisit..." hänen ystävänsä lähteekin vuorostaan minun perääni ja juoksemme aika lujaa, saavun naapurin etupihalle ja näen melko huonosti että taloon päin on menossa ainakin neljä henkilöä ja mietin että voin hakea heiltä apua eikä kaljun ystävä varmasti tee minulle mitään jos muita ihmisiä on läsnä, samalla hetkellä kaljun ystävä huutaa ihmisille pihalla "make!, ota kii toi!" huomasin että ihmiset jotka talolle ovat menossa ovat nuoria miehiä ja hieman "rikollisen näköisiä", tiedän että olen saarroksissa kunnes poliisi vastaa (kännykkä oli kokoajan korvallani) kerron nopeasti kaljunmiehen nimen (en muista enää) sekä tien nimen jossa hänen ystävänsä asuu.

Huusin heti sitten näille nuorille miehille ja kaljun ystävlle että "luurissa on poliisi" ja että "tänne on lähetetty partioita" sekä että "jos teette mulle jotain niin poliisi kuulee sen, ja joudutte ongelmiin".

Heti tämän jälkeen minä heräsin henkeä haukkoen, vieläkin sydämmeni hakkaa aivan kuin olisin oikeasti juossut jotain karkuun henkeni edestä.

Unessa esiintyvien henkilöiden kuvauksia:

Äitini: Näytti siltä miltä hän normaalisti näyttää.
Siskoni:
Näytti siltä miltä hän normaalisti näyttää.
Siskon lapset:
Näytti siltä miltä he normaalisti näyttävät.
Kaljumies:
Täysin kalju, rotevahko, tumma pilotti, mustat farkut, paksut mustat turvakengät, noin 38-45vuotias.
Kaljun ystävä:
Ruskeat hiukset(takatukka), laihahko, noin 30-38vuotias.
Nuoret miehet:
Yhdellä oli musta "trendi" pipo... muita en muista tarkemmin.

Ei kommentteja: