13 joulukuuta, 2005

Tatuoinnit kiinnostavat

AOL;n hakukone, AOLsearch.com on julkaissut vuoden 2005 haetuimmat hakusanat.

Listalla kolmantena on sana "tattoos" eli tatuoinnit, tämä taitaa olla ensimäinen kerta kun kyseinen hakutermi pääsee kolmen parhaan joukkoon.

Tämä tulos taitaa myös kertoa hieman siitä miten ihmiset ovat alkaneet olemaan kiinnostuneita hakemaan lisätietoa kyseistä taidemuodosta, osa syynä on varmasti esimerkiksi se että yhä useammissa nuorille suunnatuissa tv sarjoissa joillakin pääosan esittäjillä on hyvin näkyvästi erilaisia tatuointeja ja Hollywood tuottaa jälleen uuden muoti- ilmiön.

Mielestäni aitoja tatuointeja ei kannata kroppaansa laittaa vaan jos jotakin haluaa niin voisi harkita kestävää mutta lopulta itsestään katoavan "teko"tatuoinnin. Varsinkaan nuorten naisten ei kannata tuollaisia aitoja ottaa, ajatella nyt että joskus 80 vuotiaana mummona olisi jokin räikeän punainen ruusu oikeassa kankussa :)

AOLsearch.comin käyttäjistä varmasti vain pienenpieni osa on Suomesta ja suurin osa taas tulee Yhdysvalloista joten tulos ei merkitse sitä mitä Suomalaiset ovat hakeneet, näitä tietoja voi etsiskellä Suomalaisilta hakusivustoilta.

Tässä kolme eniten haettua sanaa:
01. Lottery - Lotto
02. horoscopes - Horoskoopit
03. Tattoos - Tatuoinnit

Ei kommentteja: