05 helmikuuta, 2006

Sairaana

Minulle on noussut tänään kuume, ikävä kyllä minulla ei ole kuumemittaria jolla asteen mittaisin mutta kyllä olo on sen verran paha että varmasti työstä lomaa saisin.

Nyt olen koneellakin vain burana 600 pillerin voimalla.

Onko tämä kosto nyt sitten siitä että olin perjantaina ja lauantaina sortunut alkoholin nauttimiseen niin että olin jopa humaltunut.

Olin Perjantai iltana myös kapakissa ja ilta oli todella kylmä, tämä saattaa olla syy mikä tuon kuumeen on laukassut, samaten kun minulla on joku tulehdus tuossa leuassa, sekin voi syy olla.

Syitä nyt voi olla vaikka kuinka paljon, ikävä tosiasia on että kuume on nyt päällä enkä sitä suljettua näytä ainakaan tänään saavani :(.

Harmi kun en edes pysty syömään mitään, tai lähinnä en pysty laittamaan mitään ruokaa, heti kun peiton alta lähden, tunnen kuinka kylmäaalto tulee ja nostaa kuumetta :(.

On tämä kanssa jännää että aina kun on kuumetta niin silloin juuri tekisi mieli tehdä jotain... tekisi mieli pelata Quake4;jää, käydä ulkona, siivota ynm ynm... ajatukset näyttävät oikein kilpailevan keskenään, tosiasiassa en näitä mitään pysty nyt tekemään, on olo sen verran karmiva.

Ei kommentteja: