13 helmikuuta, 2006

Sairaana sairaalaan

Tulin tänään sitten Hämeenlinnan sairaalasta kotiin, minulle tehtiin siellä pieni leikkaus tuohon vasempaan poskeen, sinne kun oli kerääntynyt huomattava ja vaarallinen määrä "märkää" eli jotain mädän tapaista ainetta, tämän märkimisen aiheutti kuollut viisaudenhammas, Märkiminen oli taas aiheuttanut tulehduksen josta tuo aikaisemmin kuvailemani kuume johtui.

Lääkäri sanoi minulle tänään että jos en olisi tullut aikaisemmin sairaalaan olisi tulehdus saattanut levitä rintakehän alueelle ja silloin homma olisi ollut siinä. Eli pitäkää ihmiset huolta hampaistanne, ne tosiaan voivat tappaa jos niistä ei huolta pidä.

Minäkään en ole ollut koskaan mikään harras harjaaja mutta nyt kun tuon mönjän näin mitä poskeni ja kaulani oli täynnä niin se muutti kertalaakista tilanteen ja nykyisin huolehdin hampaistani erityisen hyvin.

Minulla on puhelimessa jonkin verran kuvia tuosta sairaala ajasta ja laitan kuvat Flickr;iin heti kun kerkiän.

Nyt siivoan tätä asuntoa hieman ja lähden sitten käymään apteekissa hakemassa reseptilääkkeet, sain jotain antibioottia itse asiasssa kahta erilaista ja niitä pitäisi ottaa kumpaakin kolme kertaa päivän aikana.

Ei kommentteja: