22 helmikuuta, 2006

Suomalaiset yliampuvia

Olen tullut siihen tulokseen että yleisesti ottaen Suomalaiset ovat monessa suhteessa liioittelevaa kansaa.

Esimerkkinä voidaan antaa vaikka Late Night with Conan O'Brien Show;n juontajan vierailu suomessa, kaikki mahdolliset mediat olivat herran persuuksissa jatkuvasti ja esimerkiksi lentokentällä olleet nuoret, siis ihan totta?... humoristisen keskusteluohjelman juontaja ei muuta mutta nuoret näyttivät olleen aivan hurmoksessa siitä että pääsivät "tähden" lähelle (kommentti nuorelta "siis se oli ihan mun vieressä").

Eräässä ohjelmassa juontaja sanoi että tervetuloa uudelleen Suomeen... tuleekohan enää koskaan? tuskin jos kohtelu on samanlaista.

Toinen asia on tämä lintuinfluenssa jonka suomalaiset ovat ottaneet uudeksi liioittelulemmikikseen... kyseiselle "influensalle" on perustettu jopa oma hätäpuhelin ja se oli saavuttanut ensimäisten tuntien aikana yli 500 soittajan kynnyksen.

Eniten oli kysytty kuinka käsitellä kuollutta lintua?, siis miten nyt yleensä muutenkaan sitä käsittelet? en ainakaan minä ala jotain linnunraatoa mihinkään siirtelemään tai tutkimaan oli sitten lintuinfluenssaa tai ei, kyllä luonto sen katoamisesta huolen pitää aivan kuten ennenkin. Tosin jos näen esimerkiksi Joutsenen raadon jossain kelluskelemassa aika varmasti tällöin soitan esimerkiksi poliisille ja ilmoitan asiasta, en sitä itse lähde siivoamaan mihinkään.

Jos Amerikkalaiset ovat tyhmiä yleisesti ottaen, ovat Suomalaiset sitten kyllä yliampuvia.

Mitähän muuta suomalaiset vielä keksivät?... jos nyt hetken oltaisiin vielä tuon lintuinfluenssan pauloissa ja keksittäisiin sitten vaikka ranskanperunoiden terveyshaitat ja alettaisiin boikotoimaan kyseisiä tuotteita yliampuvalla suomalaisella asenteella.

Ei kommentteja: