24 huhtikuuta, 2006

MTV: Suomi (Music Television)

Viimevuoden puolella kovalla mediamyllytyksellä avautui Suomalaisille lokalisoitu versio Music Television kanavasta, johon kuuluu tekstitykset kanavan ohjelmatarjonnalle ynm.

Tekstitykset, tekstiviestipalvelut sekä mainokset on kyllä saatu lokalisoitua Suomenkielisiksi ja suomalaisia katsojia palvelevaksi ja noin, mutta Suomalaista musiikkia ei kanavalla olla nähty oikeastaan yhtään sen enempää kuin ennen lokalisointia, on nuo Villet ja Laurit lauleskelleet MTV Europessakin yhtä lailla.

Kanavan musiikkitarjonta on myös kamalan suppeaa, soittolistalla on varmaan vain noin 8 erilaista musiikkivideota ja tätä listaa pyöritetään aamusta yömyöhään ja viikkoja ellei jopa kuukausia putkeen, musiikkityyli on myös tätä iän- ikuista räppiä ja hip-hoppia :o Sehän menee niin että kun on kuullut yhden räpin niin on kuullut ne kaikki, tosin väliin tulee jotain ikivanhoja ja typeriä viihdeohjelmia (uusinta kierroksella nämäkin). Rokki ja hevi puolta edustetaan näillä nykyrokeilla jotka eivät oikeaa rokkia ole kuulleetkaan (The Rasmus, HIM ynm....)

Mikä on siis tämän kanavan idea? Miksei siihen voida panostaa jos sellainen on kerta tarvinnut eriyttää MTV;n pääkanavasta?

Luulisi että Suomen MTV haluaisi edistää suomalaisen ja suomenkielisen musiikin myyntiä mutta pelkkää Englantiahan kanavalla näkee ja kuulee.

Ei kommentteja: