20 huhtikuuta, 2006

Tapahtumia internetissä


Netissä kuohuu muutamiakin mielenkiintoisia juttuja.

Haku- sekä ilmaisesta sähköpostipalvelusta tuttua Yahoota syytetään avunannosta kiinalaisen aktivistin vangitsemisessa, Yahoo olisi Ilman rajoja -järjestön mukaan antanut aktivistin sähköpostitietoja Kiinan viranomaisille. Yahoo kuitenkin väittää kivenkovaa että ei olisi tämänlaiseen yhteistyöhön kiinan viranomaisten kanssa lähtenyt eikä mitään tietoja olisi siis annettu.

Applen julkistama Boot Camp ohjelma joka mahdollistaa Windows XP käyttöjärjestelmän asennuksen Macintosh tietokoneeseen on joidenkin käyttäjien mukaan estänyt pääsyn takaisin Applen omaan OS X käyttöjärjestelmään, kuitenkin Windows on toiminut järjestelmässä moitteetta, syyksi monet käyttäjät arvelevat Boot Campin kiintolevyn hallintaa joka luo Windowsille oman levyosion, tässä kiintolevyn hallinnassa on mahdollisesti jotain vikaa.

On myös hyvä muistaa ennenkuin ohjelman asentaa ja käyttää että Apple ei tarjoa sille minkäänlaista teknistä tukea vaikka se Applen tuote onkin, ohjelma ei ole myöskään vielä vakaa ja valmis versio vaan siitä on jaossa vielä vain beta/demo versio ja sitäkin vain rajoitetun ajan.

Ei kommentteja: