20 syyskuuta, 2006

Hullu naapuri 7.0

Lopulta pääsen kirjoittamaan sen mitä olisin halunnut kirjoittaa jo kuukausia sitten. Hullu naapurimme on muuttanut perheineen pois tästä talosta ja koko asuinalueelta.

En tiedä lähtivätkö he vapaaehtoisesti vaiko vuokrayhtiön toimeenpanon uhalla mutta pääasia on että lähtivät.

En ole raportoinut naapurini käyttäytymisestä nyt muutamaan kuukauteen mutta koitan muistaa suurimmat tapaukset ja kirjoittaa ne tähän.

Kolmisen kuukautta sitten naapurimme otti rappumme edessä olevasta pöyrätelineestä jonkun pyörän ja hyppi sen päällä aivan mielipuolisesti, tästä ei kuitenkaan ole seurannut mitään sen kummallisempia jälkitoimenpiteitä tai ainakaan mitä minä olisin kuullut / nähnyt.

Mukava naapurimme myös heitti kerran toisentalon ensimäisen kerroksen parvekkeelle pyörätelineen, onneksi teline ei kuitenkaan lentänyt ikkunalasiin asti.

Naapuri on ajellut viimekuun aikana päänsä kaljuksi tai oikeastaan kun hän tuli vankilasta niin pää taisi olla jo silloin ajeltu, nyt siis hullu näytti entistä enemmän hullulta :o

Kolmisen viikkoa ennen hänen perheensä muuttoa hän oli hankkinut itselleen asunnon jostakin kaupungilta :) mahdollisesti akka oli heittänyt hänet ulos mutta lopulta he kuitenkin asuivat tämän talon huoneistossa yhdessä joka tarkemmin ajatellen saattoi olla syynä vuokrasopimuksen purkamiselle sillä eihän asunnossa saa asua jos ei siellä ole kirjoilla.

Naapurimme joutui tässä viikko pari sitten myös puukotuksen uhriksi, ei kuitenkaan kuolettavasti mutta oli täällä härdelliä ihan ambulanssi helikopteria myöden.

Nyt kuitenkin ovat lähteneet ja rauha on koittanut :)

Ei kommentteja: