21 syyskuuta, 2006

Sektori.com: Top-25 kommentoijat

Sektori.com: Top-25 kommentoijat <- siellä se nyt on 24. paikka :) aika erinomaiselta tuntuu ;) Sanotaan vielä että kyllä tuota sijoitusta vielä parannetaan, kärkeen tuskin koskaan tulee mahdollisuuksia mutta... ;) Sektori.com on uutispalvelu jota pitää yllä muutama heppu vapaa-aikanaan, yleensä uutiset joita siellä julkaistaan on aika pitkälle uniikkeja kotimaisissa alan julkaisuissa ja tarjoavat siten hienon foorumin keskustella IT maailmaa koskettavista aiheista hieman laajemalti.

Sektorissa on usein väänetty kättä PC:n, Macin ja Windowsin sekä Linuxin paremmuudesta, on ihmetelty Bill Gatesin hyväntekeväisyysjärjestön lahjoituksia ja herran muita tempauksia ynm ynm... Suosittelen todellakin tutustumaan palveluun vaikka ei olisikaan kiinnostunut hirveämmin tietotekniikasta sillä Sektorissa julkaistaan usein myös yleisesti tärkeitä uutisia esimerkiksi jos jokin kannettavien taikka matkapuhelimien valmistaja joutuu vetämään akkuja tai latureita asiakkailta takaisin räjähdys ja kuumenemisvaaran takia, nämä eivät aina pääse normaaleihin uutispalveluihin kuten esimerkiksi televisio uutisiin sanomalehtiin.

Huom. uutisten kommentointi ja keskustelualue on avoin vain rekisteröidyille käyttäjille, rekisteröinti on toki ilmaista.

Ei kommentteja: