25 syyskuuta, 2006

Paljon pitäisi hankkia

Tässä nyt viikonlopun aikana on tullut paljon erilaisia mainoslehtisiä paikallisilta huonekalukauppiailta. Ne ovat itseasiassa tulleet aika hyvään aikaan sillä tarkoitus tässä olisi jotain kalua tänne ostella, ensinnäkin tarvitsisin uuden sohvan sekä tuolin tietokone nurkkaukseen.

Tarvetta olisi myös ruokapöytä-setille ja nyt eräästä kaupasta olisi halvalla saatavilla mielekkään lasinen vaihtoehto jossa tulisi jopa neljä tuolia mukana, kokokin olisi tähän asuntoon juuri passeli.

Mutta hankintoja tälle kuukaudelle on ainakin jarruttamassa se että minun täytyy hankkia kotiverkkooni lisää kiintolevytilaa ja se tulee olemaan ainakin noin 80euron investointi, jos tätä pakollista menoa ei olisi niin saisin helposti hankittua esimerkiksi juuri tuon ruokapöydän, tässä kun on budjetti näinä päivinä erittäin tiukoilla niin usein ovat huonekalu ostokset jääneet haaveksi, nyt kuitenkin alkaa tulla raja vastaan vanhoilla huonekaluilla ja ne jo melkein kävelevät itsekseen vaihtoon. Sohva minulla on ollut jo melkein vuoden noinkin kamalassa kunnossa kuin se nyt on, vuodesohvana siitä on irronneet kaikki pehmusteet liitoksistaan ja nukkuminen sillä on tullut lähes mahdottomaksi vaikka sitä hyvin aktiivisesti nukkumiseen vieläkin käytän :)

Katsotaan nyt paljonko tulen tässä kuussa vielä tienaamaan, keskiviikkona jotain pitäisi jo näkyä, jos sitten lähtisi vielä tarkemmin katselemaan noihin liikkeisiin sitä että mihin olisi realistisesti varaa tällä kertaa.

Ei kommentteja: