26 syyskuuta, 2006

Messut siirtymässä nettiin?

Löysin uudenlaisen ilmiön internetistä, nimittäin mittavat IT-alan messut jotka järjestettiin pelkästään internetissä nykyisen multimedian tarjoamin mahdollisuuksin.

AMD joka tunnetaan maailmalla yhtenä johtavana piirivalmistajana piti AMD Virtual IT Experience nimisen expon jossa osaanottajina oli pääasiassa muutamia maailman tunnetuimpia IT-alan yrityksiä.

AMD oli ajatellut tekevänsä jotain uutta tulevilla messuillaan ja uutta tosiaan olikin se että messut järjestettiin siis ainoastaan internetissä virtuaalisessa messuhallissa jossa jokaisella osanottajalla oli oikeiden messujen tapaan omat esittely "koppinsa" joissa esiteltiin heidän tuotteitaan ja ratkaisuja videoin ja esitelmin.

Ideana oli se että messut olisivat ennenkaikkea kustannustehokkaita mutta myös maailmanlaajuisen yleisön koettavissa.

Messuilla ei unohdettu myöskään sitä että kävijät yleensä saavat osanottajien kopeista saa yleensä jotain messu roinaa mukaansa kuten vaikkapa T-paitoja, mainoslehtisiä ynm ynm... niitä saa edelleen mutta postin välityksellä ja osan pystyy imuroimaan tietokoneellen kopin edestä.

Hauskana yksityiskohtana on se että mihinkään esitelmään ei tarvitse jonottaa eikä ihmislauman välissä tarvitse taistella parhaista paikoista.

Tässä linkki messutapahtumaan: AMD Virtual IT Experience

Ei kommentteja: