16 syyskuuta, 2007

Maanantaina töihin

En ole tänne vielä kerennyt kirjoittamaan että minulla alkaa maanantaina klo 07.15, työharjoittelu tuossa hyvin lähellä olevassa semi-elektroniikka yrityksessä.

Yritys on itseasiassa täysin Forssan kaupungin omistama ja paikan löysin paikallisen työvoimatoimiston avulla, tai tarkemminkin sieltä minulle ehdotettiin paikkaa.

Harmi tässä on vain se että sopimukseen kuuluu kuukauden mittainen työharjoittelu jonka jälkeen vasta tehdään oikea työsopimus, minun mielestäni moinen on aikamoista riistoa mutta nykyisessä taloudellisessa tilanteessani ei ole varaa kieltäytyä paikasta sillä saanhan minä kelasta sitten 8euroa ylläpitokorvausta joka päivältä normaalin työttömyyskorvauksen lisäksi sekä sosiaalivirastosta saan vielä noin 33euroa päälle.

Onhan se harmillista nyt elää yhteiskunnan rahoituksella mutta kuukauden kuluttua työsopimus luodaan niin pääsen tästä "ringistä" eroon.

Toivottavasti se työsuhde tuosta harjoittelukaudesta sitten tulee, minun on ainakin annettu ymmärtää että työsuhde olisi hyvinkin varma jos harjoittelun aikana ei mitään negatiivistä pääse sattumaan.

Ei kommentteja: