08 lokakuuta, 2007

Tapahtunut viikonloppujen aikana...

Tässä on nyt takana viikonloput jotka piti sisällään jos mitäkin erikoista...

Ensimmäiseksi tulee mieleen se että minulta katosi Visa Electron kortti ollessani Ravintola Statuksessa , kun huomasin kortin kadonneen menin pankin verkkopankkiin tarkistamaan onko korttia mahdollisesti käytetty väärin, ja olihan sitä... joku tai jotkut ovat käyttäneet korttiani noin 21€ verran Perjantai-Lauantai välisenä yönä (28-29.9), ilmoitin sitten kortin kuoletus -palveluun kortin katoamisesta ja kortti saatiin käyttökelvottomaksi.

Vahinko oli kuitenkin kerennyt jo tapahtua ja pankki ilmoitti minulle tänään että he eivät ole velvollisia maksamaan menetettyä omaisuutta tililtä mikäli tapaukset ovat sattuneet kortin voimassa oloaikana, eikä kuoletuksen jälkeen.

Tein asiasta Poliisille rikosilmoituksen mutta tuskin sitäkään kautta tulen noin pientä summaa saamaan oikeuden päätöksellä takaisin.

Ehdotin pankille uutta tuotejulkaisua jossa myytäisiin tilille jotakin vakuutta jonka avulla esimerkin tapaisissa tapauksissa menetyn omaisuuden voisi saada takaisin suoraan pankilta, mikäli esimerkiksi esittää pankille rikosilmoituksen jäljennöksen, näin väärinkäytökset saataisiin poistettua sillä harva se tekee rikosilmoitusta aiheetta sillä se on rikos.


Epäonni jatkuu sitten jo heti seuravana viikonloppuna, Lauantai iltana jolloin minun Nokia N93:sen laturin johto katkeaa juuri liittimen päästä niin että sitä ei pysty enää käsin korjaamaan :( joten nyt minulla on puhelin täysin mykkä, eikä varapuhelintakaan enää ole kun annoin sen siskon pojalle käyttöön aikaisemmin kesällä.

Puhelimen mukana tuli kyllä adapteri jolla laitteen pystyy lataamaan myös vanhemmalla nokian (paksupäisellä) laturilla, mutta tämän adapterin on varmaankin imuri joskus syönyt :(

Jos jollakin lukijalla sattuisi tuollaista adapteria turhana olemaan niin voisin olla kiinnostunut sen ostosta (lue, laita kommentti.)

Ei kommentteja: