09 marraskuuta, 2007

HD taulutelevisiot mukaan tarjouksiin

Olen törmännyt netissä surffatessani mainoksiin jossa tarjotaan HD-televisiokanavia maksukanavapakettien kylkiäisiksi (Canal Digital).

Paketissa tulisi mukana lautasantenni, HD-Digiboksi sekä itse valitsemansa kanavapaketti joissa kaikissa tulee eri määrä HD kanavia kylkiäisenä.

Mielestäni pelkkä HD kanavien näkyminen tai digiboksin tarjoaminen ei riitä sillä monellakaan ei vielä nykypäivänä ole HD-tason televisiota käytössään ja Full HD tason televisiot ovat hinnoiltaan vielä monelle liian korkeat, tähän kohtaan sopisikin se että palveluntarjoajat ottaisivat paketteihinsa mukaan myös Full HD-television jolla teräväpiirto -sisällöstä pääsisi nauttimaan edullisesti ja laadukkaasti.

Miltä kuulostaisi vaikka tämänmallinen hinnoittelu, Lautasantenni + HD-digiboksi + Full HD 38" LCD-televisio 49,- + valitsemasi kanavapaketti noin 49,- = 98,- (24kk sopimus = 2352,-)

Tässä voittaisi niin palveluntarjoaja kuin myös sisällöntuottaja joka lisääntyvien tilausten kautta uskaltautuisi alkaa tuottamaan lisää HD-materiaalia, tämä taas tuottaisi lisää maksavia asiakkaita, sillä asiakkaan päässä ehkä se noin 100 euroa ei olisi liikaa.

Kun sopimuskausi olisi päättymässä voisi palveluntarjoaja tarjota uuden sopimuksen asiakkaalle entistä edullisemalla kk maksulla tai mahdollisuuden ostaa HD laitteet itselleen pilkkahinnalla esm 200,- Tällöin kuitenkin palveluntarjoaja olisi kiinnittänyt asiakkaan jo seuraavalle sopimuskaudelle, jossei muuten niin ainakin pelkällä kanavapaketilla, sillä eihän täällä tee HD televisiolla oikeastaan mitään kun ei HD materiaalia ilmaiseksi ole virallisesti saatavilla.

Ei kommentteja: