28 tammikuuta, 2008

Viime viikolla tapahtunutta

Viikolla neljä on minulle tapahtunut muutama mainitsemisen arvoinen asia.

Ensimmäisenä tulee mieleen se että sain Maanantaina armeijasta postia jossa ilmoitettiin että minut on nyt vapautettu rauhan ajakasi palveluksesta, eli olen "ceeläinen". Tämä oli varsin hyvä uutinen varsinkin nyt kun minulla on fyysisiä vaivoja ilmaantunut huomattava määrä lyhyen ajan sisällä, on selkä särkyä, käsi ja jalkasärkyä jotka vaikuttavat melko vaativilta hoidettaviksi.

Oikean käden kämmenessä on luumurtumia jotka ovat kyllä jo luutuneet mutta kipu on edelleen olemassa, selkävaivoista olen kertonut aikaisemmin täällä ja jalka on alkanut jälleen puutua :/ eli ei minusta pahemmin olisi armeijalle hyötyä ollutkaan :).

Sitten sain erikoisen työtarjouksen eräältä muusikolta, hän kysyi minua ihan tossissaan managerikseen =), kieltäydyin kyllä ystävällisesti erikoisesta työtarjouksesta ihan senkin takia että hänellä on hieman epäilyttävä historia takanaan...

Hän otti minuun yhteyttä sähköpostilla ja kysyi jos minua kiinnostaa, vastasin että minulla ei ole hajuakaan moisesta työstä joten minä en taida olla paras vaihtoehto, hän vastasi takaisin ja intti inttämistään että minussa olisi ainesta moiseen, ja että tarjottu työtehtävä kiinnostaisi monia =), sitten annoin hänelle muutaman neuvon ja lopulta kieltäydyin :)

Tapasin tämän muusikon eräässä Forssalaisessa juottolassa jossa hän veti viikonloppuna keikan, joka tosin meni totaallisesti pieleen ihan kaikilla mahdollisilla tavoilla, tekniikka ei toiminut, henkilökunta ei antanut artistille rauhaa esiintymiseen, yleisö oli väkivaltaista ja erittäin juovuksissa =), artisti kuitenkin tulee ulkomailta joten jonkinlaista kunnioitusta vaivannäköön nähden olisi henkilökunnalta voinut hänelle ja hänen tiimillensä loheta mutta ei =).

Ehkä hän innostui minusta siksi kun keskustelimme keikan jälkeen siitä miten asiat olisi pitänyt mennä ja järjestää... =)

Ei kommentteja: