30 tammikuuta, 2008

Televisiota laillisesti noin kuukausi

Analoginen TV-lähetys lopetataan kaapelissakin Helmikuun lopulla ja näillä näkymin näyttää siltä että minulta jää perinteinen televisio pois käytöstä...

Ei ole boksiin varaa eikä oikeastaan edes halua moista hankkia kun samalla pitäisi päivittää myös televisio... Nyt kun muutenkin televisiona toimii ikivanha 14" matkatelkkari, ilman scarttia...

Analogikortin revin koneesta irti jo tämän kuun alussa kun sille ei ole linux eikä windows vista tukea.

Uutiset ja ajankohtaisohjelmat näkee netistä, dokumentit ja tv-sarjat täytyy warettaa ja elokuvat saa vuokrapalveluista.

Waretus on minulle ainut vaihtoehto jos haluan sisältöä nähdä ja koska en halua maksaa laitteista jotka jonkin älyttömän säännöksen mukaan minun olisi "pakko" hankkia jotta voisin noista dokumenteista ja tv-sarjoista laillisesti nauttia.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olipa taas typerä juttu. Digiboksit eivät maksa mitään, ja antennilähdöllä olevia laatikoitakin löytyy: sellaisen saa kiinni vanhimpaankin mustavalkoputkitöllöön. Mutta kivempihan waretusta on perustella, kun saa itsensä ensin uskomaan, ettei vaihtoehtoja ole. Internet-yhteys on onneksi joka kansalaiselle ilmainen, niin saa siten blogia kirjoitella.

Janne Granström kirjoitti...

sinun voi olla mahdotonta käsittää se että joillekin se 20-50€ voi olla liikaa, minulle se tällä hetkellä on.

ja siitä netin hinnoittelusta, niin siksi minulla ei siihen boksiin varaa ole.