08 elokuuta, 2008

Synttärit oli ja meni, kuten myös Assembly =)

Vietin 28- vuotispäivääni 02.08. Tosin harvinaisen rauhallisesti, vain Maarit ja Äiti tulivat kylään, Äiti oli muutaman yönkin täällä tuona viikonloppuna.

Lahjaksi sain sarjakuvia, 2GB USB-muistin (kivasti hiljentää konetta Vista käytössä), paidan, viiniä ja jotain muovikulhoja =).

Tarkoitus oli pitää kunnolliset synttärit ja tupaantulijaiset nyt elokuussa mutta kun en ole vieläkään saanut tätä asuntoa kuntoon niin ne lykkääntyivät ja tulossa on tupaantulijaiset heti kun asunto näyttää sellaiselta että tänne voisi enemmän väkeä kutsua sitä katsomaan...

Assemblyt menivät tältä vuodelta aika hyvin kokonaan ohi, täytyy noihin blogeihin käydä tutustumassa, koko ftp kirjaston sieltä kyllä hain ja demot olen jo kertaalleen kerennyt katsomaan läpi, ihan hyviä tuotoksia kyllä, peleistä paras on ehdottomasti Choke on my Groundhog, YOU BASTARD ROBOTS, en ole jaksanut ottaa vielä edes selvää miten hyvin suosikkini demoissa, introissa että peleissä Assyillä pärjäsi.

Olin paljon ulkona tuona viikonloppuna, kävimme Äidin kanssa syömässä ja istuimme muutaman juottolan terasseilla... mikäs siinä oli ollessa kun aurinko paistoi ja lämmitti mukavasti.

Nyt odotan HP:lta takuuvaihto/palautus kameraa (kyllä kolmas kerta jo) ):, tänään sen pitäisi tulla, eilenkin oli kuriiri oven takana käynyt mutta olin juuri tuolloin hammaslääkärissä.

On kyllä varsin kummallista että UPS ei soita vastaanottajalle etukäteen kuten muut kuriirifirmat tekevät.

Ainiin Forssassa on nyt meno päällänsä, eilen alkoi koko kaupungin suurin juhla-aika eli Holjat, Holjien aikana kaupunki muuttuu yhdellä kertaa hiljaisesta pikkukaupungista metelöiväksi ihmismassaläjäksi, itse en ole osallistumassa kuin parilla kympillä kaupungin tapahtumaan, tuokin parikymppinen on annettu kummitytölle rannekkeseen, itse en kirjaimellisesti ole menossa mukana.

Tänä vuonna itse keskeisin eli Holjat markkinat sisältää äärimmäisen huonoja esiintyjiä ja Tyykiblues olisi kyllä kiinostava mutta koko viikonlopulle luvattu huono sää ei innosta lähtemään, eikä rahaakaan ole nyt pahemmin varaa tuhlata jos tänne asuntoonkin pitäisi uusia kaluja hankkia.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Digitoday:

Janne Granströn sanoi: "heh.. härskit vanhatsedät ovat niin käsiä.. 45-60 vuotiaat vanhat ukkelit etsivät netistä lähinnä vain seksiä.. siis kyseisessä tutkimuksessa hakuja tekivät hakukoneisiin (eivät etsi seksikumppania niinkään) mutta he helpoiten ovat tämänlaisten huijausten uhreja."

Haista jo home.... monestakin syystä. Olenko minä vanha ukkeli? Sinä olet vanha ukkeli 15 vuotiaan mielestä? Ja mistä tiedät uhrien iän?

Diditoday on yksi usein käyttämäni ja kommentoimani sivusto, seksiä en etsi netistä, sitä saan ihan muualta.

Leimaat vielä kaikki 45-60 v samaan nippuun. Vanhana hakkerina MINÄ pystyisin huijaamaan SINUA jos tosissani yrittäisin. Se on tekniikkaa ja psykologiaa. Ne kun yhdistää oikein, niin kuka tahansa menee halpaan.

Kehtaatkin munata ittes, vieläpä omalla nimelläsi.

Asenteesi on, että "vanha" ei tajua mitään IT-alasta ja tietokoneista ja on seniili hölmö joka etsii vain seksiä netistä. Aivan väärä asenne.
Kaikissa ikäluokissa on hölmöjä. Se hölmöys ilmene vain eri tavalla eri tapauksissa. En tiedä kumpi on hölmömpi, se joka antaa huijata itseään noin tökeröllä tavalla vai se jolla on noin vääristyneet käsitykset itseään huomattavasti vanhemmista.

Janne Granström kirjoitti...

kiitos kommentista vaikka kyseinen juttu ei tähän blogiin kai liity?

mutta juu, olisin toki voinut tutkimuksen tuloksen esittää hieman tarkemmin mutta kommentoin vain nopeasti sitä mikä mieleen tuli.

anteeksi jos loukkasin sinua tai muita vanhempia nettaajia, se ei missään nimessä ollut tarkoitukseni, tarkoitus oli esittää se että on tehty tutkimus (googleta) jossa on selvitetty kyseiseen ikäluokkaan liittyvien ihmisten netin käyttöä.

joskus ja varsinkin kommentointialueilla (ei keskustelualue) tulee heitettyä hieman liian rennosti tekstiä.

sanon vielä että isäni kuuluu tuohon ikäryhmään myös, eikä hänkään sieltä seksiä etsi, hän ei tosin osaa kai sitä etsiä =)