8. elokuuta 2008

Synttärit oli ja meni, kuten myös Assembly =)

Vietin 28- vuotispäivääni 02.08. Tosin harvinaisen rauhallisesti, vain Maarit ja Äiti tulivat kylään, Äiti oli muutaman yönkin täällä tuona viikonloppuna.

Lahjaksi sain sarjakuvia, 2GB USB-muistin (kivasti hiljentää konetta Vista käytössä), paidan, viiniä ja jotain muovikulhoja =).

Tarkoitus oli pitää kunnolliset synttärit ja tupaantulijaiset nyt elokuussa mutta kun en ole vieläkään saanut tätä asuntoa kuntoon niin ne lykkääntyivät ja tulossa on tupaantulijaiset heti kun asunto näyttää sellaiselta että tänne voisi enemmän väkeä kutsua sitä katsomaan...

Assemblyt menivät tältä vuodelta aika hyvin kokonaan ohi, täytyy noihin blogeihin käydä tutustumassa, koko ftp kirjaston sieltä kyllä hain ja demot olen jo kertaalleen kerennyt katsomaan läpi, ihan hyviä tuotoksia kyllä, peleistä paras on ehdottomasti Choke on my Groundhog, YOU BASTARD ROBOTS, en ole jaksanut ottaa vielä edes selvää miten hyvin suosikkini demoissa, introissa että peleissä Assyillä pärjäsi.

Olin paljon ulkona tuona viikonloppuna, kävimme Äidin kanssa syömässä ja istuimme muutaman juottolan terasseilla... mikäs siinä oli ollessa kun aurinko paistoi ja lämmitti mukavasti.

Nyt odotan HP:lta takuuvaihto/palautus kameraa (kyllä kolmas kerta jo) ):, tänään sen pitäisi tulla, eilenkin oli kuriiri oven takana käynyt mutta olin juuri tuolloin hammaslääkärissä.

On kyllä varsin kummallista että UPS ei soita vastaanottajalle etukäteen kuten muut kuriirifirmat tekevät.

Ainiin Forssassa on nyt meno päällänsä, eilen alkoi koko kaupungin suurin juhla-aika eli Holjat, Holjien aikana kaupunki muuttuu yhdellä kertaa hiljaisesta pikkukaupungista metelöiväksi ihmismassaläjäksi, itse en ole osallistumassa kuin parilla kympillä kaupungin tapahtumaan, tuokin parikymppinen on annettu kummitytölle rannekkeseen, itse en kirjaimellisesti ole menossa mukana.

Tänä vuonna itse keskeisin eli Holjat markkinat sisältää äärimmäisen huonoja esiintyjiä ja Tyykiblues olisi kyllä kiinostava mutta koko viikonlopulle luvattu huono sää ei innosta lähtemään, eikä rahaakaan ole nyt pahemmin varaa tuhlata jos tänne asuntoonkin pitäisi uusia kaluja hankkia.