26 maaliskuuta, 2009

Kiitos last.fm


Tämä oli kai odotettavissa kun Last.fm myytiin / kaapattiin mediajättiyhtiöön (CBS), sen arvokas suoratoistopalvelu/radio lakkautetaan ja tilalle tulee maksullinen versio, hinta on vain kolme euroa kuukaudessa mutta jo pelkästä inhosta jättimäisiin mediayhtiöihin, en ala palvelua tilaamaan, ja varsinkaan nyt kun käytössä on täsmähakuihin perustuva Spotify.

Last.FM suoratoisto toimii erillisenä ohjelmana kuten Spotifykin, sillä ei pystynyt hakemaan tiettyä artistia vaan ainoastaan haetun artistin tapaista musiikkia, tämä oli erinomainen tapa löytää uusia artisteja.

Palvelun ilmainen käyttö loppuu 30.03.2009, ilmaisena palvelua kuitenkin voi käyttää Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa sekä Saksassa, kaikkialla muualla palvelusta tulee maksullinen.

Toistaiseksi kaikki muut, kuten kuuntelutilastot ja muut yhteisöpalvelut pysyvät maksuttomina, myös Spotify monien muiden mediasotitimen lisäksi tukee Last.fm:n kuuntelutilastojen päivitystä joten toistaiseksi last.fm:n ilmaisia palveluita tulen käyttämään.

Ei kommentteja: