27 lokakuuta, 2009

Oikea tapa rahoittaa musiikkia!

Yksi suosikki yhtyeistäni Kill The Alarm pyytää fanejaan osallistumaan uuden levyn rahoittamiseen.

Mielestäni yhtyeen tapa aikoa rahoittaa levynsä äänitykset on varmasti yksi parhaimpia tapoja viedä omaa musiikkiaan eteenpäin, näin vältytään levy-yhtiöiden ahneilta "takaisinperintäveroilta" ja yhtye pysyy fanien kanssa samalla aaltopituudella jatkuvasti, tavallaan fanit pitävät musiikin aitona.

Olisi hienoa jos te lukijat voisitte liittyä KTA;n projektiin mukaan ja lahjoittaa heille jonkin verran rahaa, itse lahjoitin 10USD joka on noin 6,70€, projektin ideana on kerätä vähintään 10 000USD eli noin 6 700€uroa, tällä pitäisi studio aikaa lohjeta sen verran että levy saataisiin aikaiseksi.

Projekti on siitä myös mukava että se ei vie sinun rahojasi mikäli tuo kymppitonni ei tule täyteen, mikäli se tulee niin vasta silloin projektin rahaliikennettä hostaava Amazon.com ottaa käyttäjien pankkikortilta (elektron käy) sovitun summan ja ohjaa sen muusikoille, marraskuun 30 päivään mennessä summan pitää olla kasassa muuten homma menee pipariksi.

Tässä linkki keräyksen projektisivulle.

3 kommenttia:

Ossi Mäntylahti kirjoitti...

Tässähän vasta haetaan materiaalin TEKEMISEN rahoitusta. Ja tämä raha kattaa vasta studiokulut. Tekijöille itselleen ei jää mainitusta kymppitonnista mitään käteen.

Janne Granström kirjoitti...

Summa voi olla YLI 10000 dollaria, ei mikään estä lahjoittamaan.. ensikuun loppuun asti on aikaa joten eiköhän pistetä tukea musiikoille niin paljon vain kun nyörit kestää?

Anonyymi kirjoitti...

Sorry, en diggaa. On niin peruspoppia.