13 maaliskuuta, 2011

Kirkossa käyty ja kakkukahveet juotu…

Maaritin esikoistytär Johanna pääsi tänään ripille ja käytiin sitten lähisukulaisten kanssa kirkossa ja sieltä mentiin sitten kakkukahveelle Matkuun.

Kirkossa valittiin ehkä huonot paikat sillä emme nähneet tilaisuudesta juuri mitään, olimme kirkon toisessa kerroksessa ja melkein viimeisellä penkkirivillä, eipä tuo silti haitannut, olimme kuitenkin “hengessä” mukana ;). Eikä tosiaan muualla oikein enää tilaa ollut...

Hauskaa oli kun mietittiin miten kirkolta päästään Matkuun herkuttelemaan, autoon kun mahtuu vain rajallinen määrä ihmisiä mutta kyllä kaikki sinne lopulta pääsi, kun autoja oli reissussa tarpeeksi :).

Olihan Maaritilla ruokakin tarjolla mikä oli ihan kiva yllätys, ainakin minulle ja kyllähän se ruoka näytti kaikille hyvin maistuvan, kiitosta vaan Maarit! ja vielä siihen hyvät kakut ja muut herkut kyllä kelpasi :).

Nyt kun näin Matkun asunnon ensimmäistä kertaa remontin jälkeen (onhan se vieläkin osittain kesken) niin täytyy sanoa että hienolta näyttää, siellä on tekemistä vielä mutta pääpiirteittäin talon uusi ilme näkyy jo.

Tässäpä tämä, kiva päivä ja niinpäinpois mutta nyt lähden leffan saattelemana nukkumaan.

Ei kommentteja: