03 toukokuuta, 2011

Mitä elämässä tapahtunutta?

Hieman päivitystä taas kun en ole jostain syystä hetkeen tavallisesta elämästäni kirjoitellut.

Aloitin jo kai kuukausi sitten työelämänvalmennuskurssin, ihan vapaaehtoisena moiseen hain :)

Kursseilla on mennyt ihan kivasti mitä nyt ollut muutamia päiviä sairaana ja ongelmia on ollut löytää työharjoittelupaikka jonka pitäisi kestää 2kk, ei tuolla kursseilla mitään uutta opi tietenkään mutta työttömänä siitä saa 9 euroa nykyään päivästä ylläpitokorvausta joten se on työttömän tukeen ihan mukava lisäys ja oikeastaan se oli ainut syy miksi tuolle kurssille hain.

Työharjoittelukauden pitäisi alkaa huomenna 4.5. mutta paikkaa ei ole löytynyt lomien ja lomautuksien vuoksi mistään paikasta josta sitä olen kysynyt ja monesta olenkin.

Vappuna tulin kipeäksi, ylävatsa on reistaillut nyt lauantai illasta lähtien ja maanantaina piti kutsua ambulanssi hakemaan kun kipu ei helpottanut, sairaalassa kävin ja sain sieltä jotain lääkettä suoraan tiputuksena ja se helpotti kipuja hetkeksi, lisää eivät antaneet vaikka vaikutus loppui jo noin tunnin sisään lääkkeen tippumisen jälkeen.

Sain kotiin reseptilääkettä mutta siitä ei ole ollut nyt mitään hyötyä ja olenkin tänään aivan kohta lähdössä iltapäivystykseen pyytämään ensinnäkin sairaslomaa sekä parempia lääkkeitä ongelmaan.

Sairaalassa sanoivat että minulla on lievä mahalaukuntulehdus mutta siitä ei pitäisi olla huolissaan, etsi jopa sappikiviä vaikka kipualue ei ole samassa paikassa edes (ei löytänyt), kipualueesta ei tarkistanut kuin yhden paikan, oletin jo siinä tiputuksessa ollessani että pitävät minua nyt ainakin yön yli tarkkailussa mutta eipä siellä kauaa maattu kun jo löysin itseni sairaalan ensiavun pihalta.

Katsotaan nyt mitä lääkäri illalla sanoo…

Ei kommentteja: