23 kesäkuuta, 2011

Älytöntä!, kidnappaajaa ihaillaan kun päivitti FB-statustaan kesken piiritystä!

FuuTapahtuuko vain Yhdysvalloissa?

Huumehörhö ei ilmaantunut oikeuden eteen kuulemaan tuomiotaan huumausaineiden hallussapidosta vaan päätyi uhkailemaan poliiseja aseella kun virkavalta tuli hakemaan häntä putkaan.

Noh, äkkiäkös pihalla olikin läjäpäin poliiseja aina S.W.A.T;hin asti.

Hörhö oli mennyt ystävättärensä kanssa hotellihuoneeseen, yks kaks hörhö alkoi pitää naista panttivankinaan ja uhkasi hänen henkeään mikäli poliisit eivät rauhoitu ulkona, hörhö lupasi tulla ulos kun hän oli valmis (via Facebook statuspäivitys).

Sitten hörhö keksi aloittaa puhelimellaan statuksensa päivityksen ja ne keräsivät hurjan määrään ihmisiä puoleensa sillä hörhön profiili oli täysin avoin, suurin osa statuksien kommentoijista olivat hörhön puolella, osa jopa antoi tietoja poliisien olinpaikasta talon ulkopuolelta.

Mielestäni moinen ihailu, vain sen takia että hörhö sattuu osaa käyttää Facebookia kesken rikosen on täysin naurettavaa ja älytöntä.

Hörhö kertoi statuksessaan muun muassa mitä virkavalta parhaillaan teki, kuten esimerkiksi sen että virkavalta katkaisi sähköt talosta.

Lopulta hörhö ampui itseään jostain tuntemattomasta syystä rintakehäänsä?!? ja makaa nyt sairaalassa, ehkä jo kuollut...

Juttu ja statuspäivitykset ovat luettavissa Mashupin sivuilta.

PS: Nyt kyseisen tyypin Facebook-profiiliin on alkanut satamaan kaikkea muuta kuin ihailua, ja hyvä niin!

Ei kommentteja: