28 kesäkuuta, 2011

Juhannus tuli vietettyä äidin kanssa railakkaasti juhlien :)

Oli pitkästä aikaa kiva juhannus, perjantaina lähdin kävelemään Jokioisille Forssasta ja saavuin perille noin puolentoista tunnin kuluttua, joten ei tuo matka kovin pitkä tai raskas vaikuta olevan, nyt kun olen vielä sen kävellyt yhteensä jo kolme kertaa niin joka kerralla näyttää nopeammin menevän.

Perjantainakaan en tarkoituksellakaan nopeasti matkaa kävellyt vaan rauhallisesti “janojuomaa” samalla nauttien.

Perjantai iltana lähdimme ulos, Jokioisten urheilukentälle, siellä turvallisesti hiekalla grillattiin makkaraa ja maissintähkää, ilta oli varsin leppoinen ja ilmakaan ei ollut liian kylmä tai kuuma vaikka aurinko porotti koko päivän (missähän se luvattu sade oli?).

Juhannuksena maistui ainakin makkara ja maissintähkät :)

Kotiuduin äidiltä vasta maanantaina kun sunnuntaina tuli formulat ja muut urheilut jotka oli kiva katsoa, sunnuntaina myös olut maistui jälleen, minulla kun lauantai oli lepopäivä, varmaankin perjantain kävely tarvitsi oman aikansa palautumiseen.

Nyt on arki taas yllättänyt, posti oli laittanut minulle tulevan paketin menemään Tammelaan, siellä kun on samankaltainen postinumero käytössä mikä minulla on, asiakaspalvelusta lupasivat paketin huomiseksi toimittaa Forssan toimipaikkan, kyllä hieman tyhmänä kysyi että haenko paketin Tammelasta, vastasin “voit olla varma että en ole hakemassa” :).

Ei kommentteja: