16 tammikuuta, 2012

Töissä ja hieman muutakin

Forssan vaakunaPääsin Forssan kaupungille töihin viime viikon maanantaina, toimin työsopimuksen mukaan mikrotukihenkilönä, työ on ollut ainakin tähän asti it-asentajan tehtäviä ja nykyisellään mennään vielä jonkin aikaa.

Minut palkattiin neljän kuukauden määräaikaissopimuksella, juurikin tuota asennustyötä varten mutta mitä olen katsellut niin voinee siellä olla erilaisia asennus- ja korjaushommia myös jatkoksi asti, mutta sen näkee sitten.

Erityisen mukavan työstä tekee nyt varsinkin se että olen siellä jo entuudestaan tutun kaverin kanssa töitä tekemässä (hän myös työpaikan minulle mahdollisti joten iso kiitos siitä) ja että työmatka on varsin lyhyt, meidän “päämaja” kun on tuossa nurkan takana, Kuhalan koulussa :).

Minä olen yleensä työskennellyt kotoa käsin ja nyt kun työpaikalle täytyy taas ihan fyysisesti mennä ja tulla, on arki kotona muuttunut jonkin verran, ajalla on jälleen normaali merkitys.

Lähetän joskus myös joitakin kuvia työpaikaltani Google+ profiiliini, jos jotakin nyt sattuu kiinnostamaan :)
Niin ja vaikka sitä nyt kaupungilla töissä ollaankin niin ei sitä kahvia kulu yhtään sen enempää kuin ennenkään ;)


Mitäs muuta:
IT-Paukku.tk ei ole jäämässä työn vuoksi pois päivänjärjestyksestä sillä pääsen sitä päivittämään tarpeen mukaan myös töistä, silloin kun sopiva rako siihen löytyy.

Hankin viime viikolla Citymarketin alelaarista Nintendo Wii pelikonsolin, josta löytyy unboxing tuolta videopäiväkirjastani.

Sitä on nyt tullut pelailtua ja kaverilta vielä sain läjän pelejä lainaksi, joten tässä menee illat mukavasti kapulaa heiluttaen ;).

Otan vastaan sitten Wii-pelejä, voi kommenttiin laittaa myynti-ilmoituksia, Huuto.netistä olisi tarkoitus käydä pelejä metsästämässä mutta vielä en ole kerinnyt.

Sitten hankin myös DVD-soittimen samaisen kaupan tarjouksesta, minulla kun ei olohuoneessa ole ollut minkäänlaista optista asemaa niin ajattelin siihen tuon nyt hommata kun noin 30€ hyvän soittimen sain.

Minullahan on verkon kautta mahdollisuus katsoa olohuoneessa myös optisia levyjä aina Blu-Rayihin saakka, mutta se on ollut turhaa kikkailua ja eri huoneissa juoksemista joten katselut on siitä syystä jääneet olohuoneessa vähemmälle.

Ei kommentteja: