22 helmikuuta, 2012

Google+ alkaa "Facebookastumaan"

Joku haluaa alkaa levittämään musiikkivdeoita, nainen lähettää itsestään poseerauskuvia Google Plussaan, mitä onko Google plussan hyvät ajat ohi?

Innostuin Google Plussasta ihan vain sen takia koska siellä sisältö on ollut hyvin asiapitoista ja keskustelu pysynyt lähinnä mielenkiintoisissa ja ammatillisissa asioissa, nyt kuitenkin kun niin sanottuja mielenkiintoisia ihmisiä on lisätty omiin ryhmiin, on selkeää hajontaa alkanut tapahtumaan.

On selvinnyt että osa käyttäjistä on onnistuneet kommentoimaan parissa jutussa hyvin, ja tästä syystä olen heidät lisännyt kiinnostavien seurattavien luetteloon, ihmisten omat profiilit ovat sitten saattaneetkin olla jotain aivan muuta, lähinnä Facebookkia ;)

Olisi hyvä jos Google plus pysyisi asiapitoisena foorumina, johon ei niinkään innostuttaisi laittamaan sitä toisen luokan sisältöä, pidetään jutut kiinnostavina ja asiallisina, viihteen levittämiseen löytyy toinenkin palvelu.

En väitä ettenkö olisi itsekin rikkonut tuota aika ajoin, joskus on tullut joku hieman humoristinen kuva laitettua, näihinkin yleensä hakenut keskustelua, kuten viimeisin oli Suomen Groupon "diili" rannekkeesta joka estää kuorsauksen :D

Ei musiikkivideoita, ei fanittamista, ei poseerauskuvia, ei kännipäivityksiä, ei masennusviestejä... Pidetään Google+ siistinä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Google plussaa ollaan integroimassa jokapaikkaan netistä ja puhelimista televisioihin. Näin se on kovaa vauhtia muuttumassa mainstream palveluksi joten nämä "hyvät ajat" tuskin kestää kovin kauaa.

Palvelun hienous on mielestäni kuitenkin piireissä jotka mahdollistaa tehokkaasti toisen luokan sisällön tuottajien laittamisen omaan piiriinsä jonka näkyvyyttä voi rajoittaa monipuolisesti pääuutisvirrassa.

Muutenkin piirejä kannattaa käyttää luovasti jos seurailee paljon erialojen porukkaa.