15 kesäkuuta, 2012

Loma koitti, tervetuloa oma aika :)

KesälomalleTyösopimus Forssan kaupungin kanssa päättyi tänään, johan siellä noin puoli vuotta tuli oltuakin..

Työsopimusta melko varmasti jatketaan parin kuukauden kuluttua, pienin hienosäädöin ;), työ on ollut varsin mukavaa pakertamista, on säädetty verkkoja, koneita kasailtu, asenneltu ja neuvottu käyttöä.

Pääsin myös työni puolesta tutustumaan ensimmäistä kertaa iPad tablettiin ja sellaiseen myös ihastumaan, viimeiseen päivään asti säädin niiden kanssa.

Työpaikka toimi erityisen hyvin, tosin parikymppisenä olisin antanut toisen jalkani samasta työstä, nyt innostus samanlaiseen räpeltämiseen mitä silloin, ei ihan samankaltainen enää ole, vaikka säätämään innostuu nykyisinkin aina silloin tällöin myös ihan kotioloissa :)

Nyt sitä enemmänkin odottaa haasteellisempia juttuja, työtä jossa pääsee tekemään ihan oikeasti merkittäviä juttuja, niihin aina silloin tällöin tilaisuuksia tuli, ehkä juuri sopivassa tasapainossa muun työn oheen.

Omat projektit on kärsineet kyllä huomattavasti tuon kaupungin pestin vuoksi, IT Paukkuun on tullut aivan liikaa tyhjiä päiviä, ei ole yksinkertaisesti ollut aikaa, intohimo ja kehitysideat on silti edelleen tallella joten kannattaa seurata kyseisen blogin tapahtumia jatkossakin.

Viimeksi tänään IT Paukku sai muutamia päivityksiä.

IT Paukku.tk oli melkoisessa noususuhdanteessa loppuvuonna 2011 ja se olisi varmasti nykyistä pidemmällä mikäli pestiä ei olisi tullut, yhteistyö –sekä mainossopimuksia olisi varmasti poikinut enemmän talvella ja alkukeväästä kuin nyt mutta kyllä niitä on tälläkin välillä ihan mukavasti lisää tullut, joten kiitos vain kaikille kumppaneille kärsivällisyydestä.

Tästä jälleen alkaa tuon kanssa ahertaminen ja jos hyvin käy niin sille tielle mahdollisesti voisin myös syksymmällä jäädä, jos vain se rahoitus…

Jatkan myös videopäiväkirjan sisällön siirtoa tänne.. joten kyllä tässä hommaa riittänee, täytyy pari videota siirtää kohta Youtubeen ja sieltä tänne, ne näkyvät sitten videon päivämäärän mukaan alempana kuin tämä postaus, joten vanhempi päivämäärä on niiden tapauksessa uusi ;)

Ei kommentteja: