12 elokuuta, 2014

Tiia synnytti pojan 3.8 :)

Siskontyttöni Tiia synnytti 3.8 ihanan poikavauvan ja samalla minusta tuli “uusiotermein” isoeno :)

Täytin itse vuosia 2.8 ja Tiia teki minulle herkullisen täytekakun ja pidimme pienen kahvitteluhetken Tiian ja Mikon luona koska se vain jotenkin sopi paremmin että olimme siellä kun kakkukin oli siellä tehty ynm... mutta tuolloin ei osannut vielä arvata mitä seuraavana päivänä sattuisi tapahtumaan.

Aamuyöstä kuulin että Tiialla on alkanut supistamaan eikä siitä mennyt kauaakaan kun jo lähtivät ajamaan Hämeenlinnaan, päivällä tuli Mikolta viesti poika syntyi!, ehkä paras vastaanottamani tekstiviesti jonka olen koskaan saanut.

Olen ollut aivan häkeltynyt asiasta, lapsi on niin ihana ettei meinaa uskoa kuinka ihana vaavi onkaan :)

Tässä kuva waawasta (äidin Instagrammista):

Söpöysaste 100/5, jopa waawan itku on niin suloista ettei siitä meinaa saada tarpeekseen,tosin nyt useimmiten kun olen ollut paikalla niin eipä jäbätin ole pahemmin edes itkeillyt, pitänyt vain suloista waawa-ääntä ja nukkunut :)

Läheisiä ollaan:

Kun Tiia muutti tänne Jokioisille miesystävänsä ja tuoreen Isän, Mikon kanssa ollaan me oltu paljon tekemisissä, käyty pitkillä kävelyreissuilla, kauppareissuilla ja ties missä vietetty aikaa yhdessä. Kuinka mukava onkaan kun nyt vihdoin vauva on tullut ulos Äidin masusta ja voidaan käydä kävelyllä kolmistaan ja ehkä Isomummokin naapuritalosta napataan reissuille mukaan :)

Yhden kerran käytiin jo pikaisella kävelyllä kauppareissun yhteydessä ja päädyimme urheilukentän reunamille vain todistamaan että itse alueelle ei vaunujen kanssa pääse ajoneuvoesteiden vuoksi mutta kyllä täällä muitakin paikkoja on mihin voi kävellen mennä vaikka millä mitalla, olemmehan me maalla.

Ei kommentteja: