21 lokakuuta, 2014

Ikkunaremontti siirtyy viikolla...

Tänne piti tänään tulla ikkunaremppa jossa olisi vaihdettu kaikki ikkunat jokaiseen huoneeseen ja vielä päivitetty parvekkeen ovi tälle vuosituhannelle.

Kuinkas sitten kävikään?

Ensiksi olin kerinnyt ilmoittamaan IT Paukun lukijoille että sivua ei päivitetä noin viikkoon ja sitten olimme siirtäneet kaikki tavarat niin parvekkeelta kuin ikkunan edustaltakin pois, niin että ei tätä _kotiani_ ainakaan viihtyisäksi voi sanoa.

Ymmärsin toki että tavarat täytyy siirtää ja suostuin siihen että asuntoni näyttää lähinnä lasten leikkilinnalta kuin kodiltani noin viikon verran.

Olen makuuhuoneessani joka on myös kotitoimisto, siirtänyt kaikki tavarat tietokonepöytää myöten sängyn päälle koska muualla tilaa ei ole. Nukuin viime yön olohuoneen sohvalla erittäin epämukavasti (tällä hetkellä unta alla noin 2.5 tuntia) ja ymmärsin edelleen että näin voidaan nyt toimia kun tilanne niin vaatii.

Tänään piti sitten lopultakin soida ovikello noin klo 8:00 aikoihin ja tarkoitus oli päästää ikkunaremppaajat hommiin, kuinkas kävikään. kyllästyin odottelemaan heitä jossakin välissä ja tarkoitus oli lähteä äidilleni nukkumaan koska tiesin että remppaajilla on yleisavaimet.

Avasin asuntoni ulko-oven ja yllätykseksi näin kaksi Tiivin (ikkunaremppaajat) työntekijää, toinen ilmoitti että eivät nyt ikävä kyllä pystykään tekemään sovittua työtä koska kaveri on kuumeessa. Olin hetken hiljaa ja kysyin mitäs nyt?

Minulle ehdotettiin sitten homman alkavan vasta viikon päästä, ensi viikon tiistaina että kävisikö tämä?, en yksinkertaisesti osannut vastata oikein mitään, miten minä nyt muka voisin tilannetta omalta osaltani parantaa siinä vaiheessa kun ilmoitetaan että emme tee?

Kysyin että mitä jos tehtäisiin tuo makuuhuone nyt joka tapauksessa tai ainakin mahdollisimman pian, muulla ei ole niin kiire. Ensiksi se kuulosti asentajien mielestä hyvältä idealta mutta sitten kuitenkin tuomitsivat ehdotuksen huonona koska se olisi ollut heille vaikeampaa tehdä asuntojen ikkunoita sekaisin, minkä toki ymmärrän. Välillä he väläyttelivät myöskin tämän viikon torstaita vaihtoehtoisena asennuspäivänä joka minulle olisi toki myös kelvannut, mutta nyt kuitenkin ovella oli lappu jossa on ilmoitettu asennuspäiväksi ensi viikon tiistai.

Kun asentajat keskustelivat ja suunnittelivat uusia asennuspäiviä keskenään mietin vain että mahtavaa!, olen ilmoittanut lukijoilleni ja siten myös samalla mainostajilleni ja muille yhteistyökumppaneille että sivu on periaatteessa kiinni viikon koska remppa on nyt ja sen jälkitoimet nyt vaan vie aikaa niin että juttuja ei kerkiä/pysty tekemään saman tien valmistumisen jälkeen.

Tajusin että tulen tämän tapauksen johdosta varmasti A.) kadottamaan osan lukijakunnastani ja B.) menettämään elintärkeitä tuloja ties kuinka paljon...

Olen korjannut nyt toki paukun tiedotteen asiasta mutta tiedote julkaistiin jo eilen joten vahinko on jo tapahtunut.

Sitten ensi viikolla kun remontti mahdollisesti lopultakin alkaa niin minulla on sama ruljanssi edessä, ilmoitus että nyt mennään kiinni viikoksi ja sitten ihmetellään mihin lukijakuntaa on kadonnut ja miksi tulot ovat pienentyneet...

Mitä tässä tilanteessa pitäisi teidän mielestänne tehdä?

 

Eikä tämä koske vain minua, äidilläni on ollut lähes kaksi viikkoa Nessu-kissa hoidossa koska talossa on remppailtu ja kissa oli paniikissa, tarkoitus oli ottaa Nessu kotiin huomenna rempan jälkeen mutta haen sen tänään kotiin ja kiikutan sen kai sitten uudelleen ensi viikolla äidilleni...

Ei kommentteja: