08 joulukuuta, 2014

Äiti Hämeenlinnan sairaalaan

Äidilläni nousi hirvittävä kuume eilen iltapäivällä (38.5) ja viime yönä se nousi jo 40,8 asteeseen, sitten tänään aamulla tuli vatsakrampit ja pysyvä kipu joten umpilisäkkeentulehdus (umpisuoli) tuli heti mieleen.

Ei siinä muu auttanut kuin soittaa heti terveyskeskukseen ja kertoa tilanne, täällä Jokioisilla olisi ollut päivystys muistaakseni vasta kello 14:30 ja tuolloin kello oli noin 11:00.

Arvasin jo ettei täällä Jokioisilla olisi pystytty tehdä yhtikäs mitään vaan terveyskeskuksesta olisi ohjattu Forssan sairaalaan. Ja koska kivut yltyivät niin päätin että nyt viedään Tiian kanssa Äiti saman tien Forssan sairaalaan ja siellä hän pääsikin heti hoitoon ja mitä ilmeisemmin siellä selvitettiin myös että kyse todella on kyseisestä tulehduksesta.

Idioottimaisen aluepolitiikan vuoksi kuitenkaan Forssan sairaalassa ei moista voida enää hoitaa eli leikata, vaan siirto Hämeenlinnaan oli edessä.

Hämeenlinnaan hän lähti Ambulanssilla muutaman tunnin tutkimuksien jälkeen ja siirron ajaksi sai myös vahvaa särkylääkettä.

Vielä en ole kuullut mitään Äidistä, tekstiviestin lähetin jolla pyysin soittamaan heti kun vain kykenee... ja juuri nyt itse asiassa soitin puhelimeen mutta ainakaan vielä ei vastaa...

Melko ahdistavaa on odotella ja jumitella tässä vaikka luotan täysin Suomalaiseen hoitohenkilökuntaan...

Soitan kyllä myöhemmin sairaalaan jos mitään ei Äidistä kuulu iltaan mennessä.

Päivitys 9.12.

Äiti soitti itse ja kertoi ettei lääkäri ollut vielä edes käynyt hänen luonaan, tuolloin Äiti oli ollut noin 3 tuntia Hämeenlinnassa, myöhemmin yöllä hän lähetti viestin jossa kertoi ettei kyse ole epäillystä tulehduksesta joten nyt jännitetään sitten mitä testitulokset tulevat kertomaan.

Päivitys 10.12.

Siirretty eilen iltapäivällä takaisin Forssan sairaalaan koska tuloksista ei selvinnyt tarkemmin mistä on kyse. Eli käykö nyt niin että jos jotain komplikaatioita tulee niin Äitini siirretään jälleen Hämeenlinnaan koska Forssassa ei ole erikoislääkäreitä?

Päivitys 11.12.

Kyseessä ollut jokin virus jota on hoidettu antibiootein ja särkylääkkein olo lopultakin paranemaan päin ja kotiutus Forssan sairaalasta ehkä jo tänään.

Huh hu :)

Ei kommentteja: