19 joulukuuta, 2018

Vihapuhekampanjat ja muut SJW sekoilutNormaalisti kukaan ei mielestäni ole vihaisuuden tai alistamisen kannalla, en siksi ymmärrä sitä miksi esimerkiksi Fazer tai joku Fazerilla on ottanut asiakseen tuoda makeisvalmistajan kaikkeen tähän mukaan?

Ei normaalia ihmistä tarvitse käännyttää mitään vastaan tai olla minkään puolesta, varsinkaan yrityksien ei pitäisi olla millään tavoin mukana tämänkaltaisissa ajatusrikoskampanjoissa joihin Fazer on nyt ottanut osaa.

Fazerin tapauksessakin kävi niin että nyt on vihaisia ihmisiä, jotka kokevat Fazerin kampanjan vastenmielisenä, ei asian vuoksi vaan siksi että makeisvalmistaja ilmoittaa olevansa jotain mieltä asiasta johon makeisvalmistajan ei pitäisi ottaa mitään kantaa. 

Fazerin pitäisi tehdä edelleen suklaata ja muita makeisia, se kun on yrityksen tehtävä, ei toimia yllättäen yhteiskuntavalistajana. Varsinkin minun, joka on ollut internetissä sekä muissa tietoverkoissa ja tuottanut niihin sisältöä jo vuodesta 1993, ei pysty käsittämään tätä nykyistä keskustelua ns. vihapuheesta ja sen aiheuttamasta mielipahasta.

Ennen netissä keskusteltiin mitä sattui ja se jäi siihen, olimme avoimia emmekä säikähtäneet sanoja. Osasimme lukea ja tunnistaa asioiden oikean laidan, myös rivien välistä. Eivätkä vihaiset tai haukkuvat viestit olleet muuta kuin hetken hauskoja purkauksia palvelun käyttäjien välillä. Riitelyt olivat julkisia ja yleensä vielä niistä jäi logit, kyseessä oli message boardit, joistakin vihaisista riidoista tuli legendaarisia, joihin viitattiin muissa yhteyksissä. Ei kukaan tosissaan käynyt ampumassa ketään, vaikka joku niin oli sanonut, tai potkimassa mopoa hajalle ynm…
Nämä asiat tunnistettiin vihaisiksi hetken raivonpurkauksessa kirjoitetuiksi. Yleensä aamulla jutustelu oli taas mukavaa, eikä edellisiä kirjoituksia kukaan muistellut, ellei ne olleet erityisen herkullisia viihdemielessä. Kyllä, kaikki osasivat nauraa niille, myös asianomaiset riitelevät nettikaverukset.

Nykyaika:

Nyt sitten kun joku sanoo maailman vaarallisimman sanan, eli neekeri niin on rasisti ja poliisit tulevat takavarikoimaan tämän vaarallisen vihapuhujan tietokoneen. Tämä on täysin absurdia mutta totta, en millään kykene oman “nettikasvatukseni” vuoksi ymmärtämään tätä sekopäisyyttä ja herkkähipiäisyyttä, joka nykyisin on vallallaan. Se mihin pystyn, on vain sen ihmettely, kuinka tähän on ajauduttu?

Nämä kyseiset herkkähipiät ovat kuitenkin hyvin pieni osa koko yhteiskuntaa tai laajemmin yhteiskuntia mutta ovat sitäkin äänekkäämpiä, siksi SJW kampanjat ovat levinneet niin laajalle, koska esimerkiksi yritykset kuten Fazer pelkäävät sitä toista vaihtoehtoa, joka olisi se, että SJW rummuttaisi Fazeria vastaan iäisyyden, vaikkei sillä olisi taloudellisia vaikutuksia. Se olisi silti sitä huonoa "peeärrää", näin yrityksien johdossa luullaan, vaikkei se paikkaansa pitäisi. Yleensä SJW raget jäävät lyhyeksi, kun he löytävät toisen kohteen kiusattavakseen.

Mistä SJW saa voimansa, kasvatuksesta?

Ennen kasvatus oli kokemuspohjaista, siihen kuului huonot, ikävät ja hyvät asiat, joista sitten yhteenlaskettuna tuli aikuinen. Nykyään kaikelta pahalta ja huonolta suojataan niin että ihminen ei kykene edes aikuisiällä ymmärtämään asioiden todellista puolta ja kauhistuu ja loukkaantuu sanoista, joille enemmänkin pitäisi osata nauraa. Pelottavinta on se, että yhteiskunnat tukevat tätä kasvatustapaa ja kannustavat siihen. Nyt ollaan tilanteessa, jossa sanoja sekä jostain syystä myös merkkejä, logoja ja käsieleitä asetetaan lailla laittomiksi. Tämä on sairasta kehitystä, katsotaan sitä mistä kulmasta tahansa.

Vihapuhe kampanjat täysin hakoteillä:

Koko tämä kampanjointi vihapuhetta vastaan on täysin väärä tapa käydä keskustelua asiasta, varsinkin koska yksi määritelmä vihapuhetta koskevassa määritelmässä on se, ettei jostakin suojellusta aiheesta saa sanoa mitään, se on vihapuhetta, simple as that.

Vihapuhetta vastustavat kampanjat ovat täysin väärällä linjalla, ne eivät aiheuta mitään muuta kuin kansan jakautumista, viestit, joita kampanjat välittävät ja miten ne niitä välittävät, eivät ole solidaarisuutta, eivät suvaitsevauutta todellakaan vaan totalitarismia, joilla määrätään ihminen ajattelemaan tietyllä tavalla.

Vihapuhekampanjalla on vain yksi syy, hyväksyttää muukalaiset yhteiskuntiin, joihin he eivät sovellu, jos ei muuten niin pakotetusti tekemällä kaikesta muusta kuin heidän hyväksymisestänsä rikollista.

Entä sitten allekirjoittanut, missä minä olen?

Ilmeisesti minä olen vihapuhuja koska myönnän avoimesti, etten hyväksy islamia uskontona enkä elämäntapana, tämä tekee minusta määritelmien mukaan kiihottajan kansanryhmää vastaan, vaikka islam ei ole tai ei pitäisi olla kristillisessä maassa kansanryhmä ylipäätänsä, mutta näin hulluksi SJW kampanjat kuten nämä vihapuheet ovat menneet.

“Älä vain sano näin! Ja jos näet tämän niin velvollisuutesi on ilmiantaa”