05 tammikuuta, 2019

Pölinää saunassa: Mielipide Upista! 🍻🍻


KUVATTU: 03.01.2019
---------------------------------------
Youtuben draama osastolla on viime aikoina tapahtunut mielenkiintoisia ja osin säälittäviä asioita. Tällä videolla otan kantaa erääseen nuoreen tubettajaan jota kutsutaan Upiksi. Tämä noin 20 vuotias nuorimies on melkoisen eksynyt kaveri, viinat ja kaljat maistuvat viikkojen juopotteluputkien muodossa ja Upin asuntoon tulee mitä kummallisempia ihmisiä kyläilemään yleensä jo valmiiksi humalassa tai muussa aineessa.

Upi striimaa elämäänsä aktiivisesti hänen "Rsn Upi" -kanavallaan jossa kaikki tapahtumat näkyvät sellaisenaan. Upin vaikeasta alkholiongelmasta on tullut monelle kaveria seuranneelle jo huono olo, jopa huoli koska kyseessä on hyvin eksynyt ja varsin nuori ihminen, jolle todellisuus on vaikea käsiteltävä ilman alkoholia. Ongelma on myös se että monet Upia seuraavat sekä ns. ystävät haluavat Upin jatkavan tällä itsetuhoisella tiellä... Harvempi niin sanottu kaveri kun tulee Upin luokse selvinäpäin tai tekemään mitään muuta kuin juomaan tai jopa käyttämään huumeita, näistä hökäleistä Upin pitäisi päästä eroon.

Viimeisin suurempi tapaus Upin elämässä tapahtui noin viikko sitten, tuolloin Upi otti ja lähti ns. ystävänsä luokse pidemmälle junamatkalle mutta bileisiin päästyään tämä ns. ystävä sekosi ja Upin oli parempi lähteä asunnosta pois, meni sitten kuppilaan ja siellä Upille tarjottiin viinaa kun hökäleet halusivat nähdä tämän sekoilevan, Upihan juo jos sille tarjotaan. Upin tilanne vaikutti todella huolestuttavalta ja Internet kansa osoitti huolestuneensa ja alkoi miettimään kuinka Upin saisi tuosta vieraasta kaupungista pois, takaisin kotiinsa.

Monet lupautuivat hakemaan mutta kukaan muu kuin yllättävästi Marko Vanhanen, eli Markorepairs -kanavan tuttu ukko otti Upin kotiin hakemisen tehtäväkseen mutta tarvitsi siihen rahaa ja sekin onnistui, Markolle lähetettiin 140 euroa josta Upi sai itselleen vielä myöhemmin 20 euroa jotka ilmeisesti Markolta jäi yli :) Marko siis otti ja lähti Suolahdesta hakemaan Upin, yhteensä ilmeisesti useampi sata kilometriä ajomatkaa Markolle tuon reissun aikana tuli. Pääasia oli että Upi saatiin kummalliselta reissultaan kotiin :)

Nyt kuitenkin Upi on edelleen jatkanut ryyppäämistä ja uusia hökäleitä on nyt Upin luona. Striimiä ei ole tullut kertaakaan eikä mitään muutakaan sisältöä, joten onko syytä huolestua vielä enemmän? Videolla otan siis kantaa Upista ja siitä miten näkisin Upin asioiden parantuvan, tämä on erityinen toive Marko Vanhasen suuntaan, hänellä on kaikki avaimet nyt laittaa Upin elämä kuntoon.. jos vain henkinen jaksaminen antaa myöden.